Ana Turk na podu; utakmica Podravka Vegeta - Lokomotiva // Foto Robert ŠoštarćPodravka Vegeta nastavlja s klupskim ritmom igranja službenih utakmica. Reprezentativni tjedan je minuo. Za juniorke sjajan, ostvarile su nastup na Svjetskom prvenstvu, za seniorke obećavajući, jer igra s Norveškom naličila je na nešto sasvim drugo i budi optimizam u nastavku kvalifikacija za Europsko prvenstvo. U srijedu 28. ožujka s početkom u 18 sati u sportskoj dvorani Gimnazije Frana Galovića (Ul. Željka Selingera 3a) u Koprivnici igrat će se utakmica četvrtzavršnice Hrvatskoga kupa između Podravke Vegete i Splita 2010.

Za utakmicu su određeni isti suci koji su sudili utakmicu Zamet – Podravka Vegeta: Igor Emanović i Zoran Mikić (oba Štivice). Nadzornik HRS-a bit će Gordan Vukušić (Zagreb). Ulaz je slobodan.

Baš iz te utakmice nosila je posljedice Ana Turk, jer je morala otkazati reprezentativne nastupe. U utakmici koja je inače imala puno nekažnjenih grubosti, Turk je dobila (nehotični) udarac u kvadriceps. Taman se oporavila, a jučer je završila u liječničkim rukama zbog bolova u leđima. Sigurno neće nastupiti ni u Podravkinoj kup utakmici.

Ponedjeljak je bio dan povratka. Juniorske reprezentativke imale su poslije podne zasebno razgibavanje nakon dugačkog puta zrakoplovom od Cluja preko Münchena do Zagreba, dok su se A reprezentativke priključile danas. Fizioterapeut Bojan Savić bio je zadovoljan, sve igračice u dobrom su stanju, ozljeda nema.

Kako je pola ekipe bilo u reprezentacijama, uključujući i trenericu Snježanu Petiku i trenera Gorana Trajkovskog, s ostatkom igračica trenirala je Đurđica Zečević.

Nakon utakmice sa Splitom 2010 vikend (Uskrs) je slobodan, a iduću utakmicu ponovno će Koprivničanke igrati doma. U subotu 7. travnja igra se redovito 20. kolo, gostuje Zrinski iz Čakovca.

Raspored Podravke Vegete do kraja sezone:

Srijeda 28. ožujka 1/4 finale Kupa Koprivnica 18,00: Podravka Vegeta – Split 2010

Subota 7. travnja 20. kolo 1. HRL Koprivnica: Podravka Vegeta – Zrinski

Subota 14. travnja 21. kolo 1. HRL Pitomača: Pitomača – Podravka Vegeta

Subota 21. travnja 22. kolo 1. HRL Koprivnica: Podravka Vegeta – Bjelovar

Subota 28. travnja 23. kolo 1. HRL Sesvete: Sesvete Agroproteinka – Podravka Vegeta

Subota 5. svibnja 24. kolo 1. HRL Koprivnica: Podravka Vegeta – Koka

Četvrtak, 10. svibnja polufinale Kupa Umag (ako se prođe 174 finale)

Subota, 12. svibnja Finale Kupa Umag (ako se prođe polufinale)

Subota, 19. svibnja 25. kolo 1. HRL Vranjic: Petason Vranjic – Podravka
Vegeta

Subota, 26. svibnja 26. kolo 1. HRL Koprivnica: Podravka Vegeta – Split 2010