Nakon gostovanja u Umagu slijedi još jedno daleko gostovanje za koprivničke rukometašice. U srijedu u jutarnjim satima kreće se put Trogira gdje je na rasporedu odigravanje 21. kola 1.HRL za žene u dvorani Vinko Kandija s početkom u 19.00 sati. I u ovoj utakmici cilj je doći do maksimalnih bodova te se u Koprivnicu vratiti bez povreda jer u subotu je na rasporedu i jedno domaće kolo i to s Dalmatinkom iz Ploča s početkom u 17.00 sati.

U tjednu iza toga putne torbe se spremaju za Poreč gdje je na rasporedu polufinale Kupa za žene protiv Lokomotive. Bez obzira na prilično zahtjevan ritam u narednih 10 dana fokus je najprije na Trogiru.

Sutra nas čeka utakmica protiv Trogira. Cilj su dva boda, ali i da svaka od nas maksimalno iskoristi svoju minutažu na terenu. Atmosfera nam je odlična i uz maksimalan i ozbiljan pristup idemo dalje u tom ritmu – rekla je Sara Šenvald.

Generalno nam to baš i nije najbolje sjelo da nam odmah nakon Umaga dolazi i ta odgođena utakmica s Trogirom. Bilo bi nam draže da smo imali jedan mirniji tjedan pred Kup. Trogir je ok, borben, kvalitetan iako to na početku sezone nije bilo tako i možda se nisu najbolje snašli pa su izgubili neke bodove koje su računali da neće. Kako liga ide dalje oni igraju sve bolje i sve kvalitetnije. Mislim da ćemo mi tamo biti ozbiljni i imamo svoj cilj – rekao je trener Goran Mrđen. 

Za Trogir, kako je potvrdio ne može se računati na Andreu Pavković, Anu Buljan te Elenu Popović, a već prethodno znamo da se ekipi do kraja sezone neće pridružiti ni Larissa Kalaus te Diziyana Ilyna.