Sve iznova: počinje sezona: s utakmice Podravka Vegeta - DalmatinkaPrvo okupljanje rukometašica Podravke Vegete u novoj sezoni 2011/2012. održat će se u srijedu 27. srpnja. Trener Neven Hrupec održat će od 16 do 16,30 sati sastanak s igračicama, a nakon toga će ekipa, stručni stožer i rukovodstvo kluba biti na raspolaganju novinarima.

Ekipa će nakon toga od 17 sati nastaviti s prvim treningom i u Koprivnici će biti do 31. srpnja. Od 1. do 11. kolovoza nalazit će se na osnovnim pripremama u Daruvarskim toplicama.

Na okupljanju će biti sve igračice osim tri juniorke, koje su na pripremama za Europsko prvenstvo. To su Andrea Čović, Marijeta Vidak i Ivana Dragišić. Predstavit će se i tri mlade igračice iz Podravke Lino koje će trenirati s prvom ekipom. To su Sara Šenvald, Andrea Božić i Ines Gvoić.

Tako je upotpunjen službeni spisak. Na njemu su: Marta Žderić, Andrea Čović, Maja Kožnjak, Iva Pongrac, Sara Šenvald, Ivana Petković, Andrea Božić, Ines Gvoić, Anita Gaće, Sanja Damnjanović, Vesna Milanović – Litre, Ivana Dragišić, Marijeta Vidak, Ivana Jelčić, Dina Havić, Miranda Tatari, Ivana Kapitanović, Lidija Horvat i Nikica Pušić. Službeni predstavnik na utakmicama bit će Krunoslav Tkalec, trener je Neven Hrupec, pomoćnici Goran Rihtarić i Bojan Golub, a fizioterapeut Bojan Savić.

Iz kluba su otišle Maja Zebić, Svitlana Pasičnik i Sandra Nikčević (inozemstvo), a u prvoj ekipi više nisu Antonija Jukić, Lea Vukojević, Ana Marija Peti (Zelina), Anita Poljak (Lokomotiva) te Marijana Tarle, Monika Beljo i Ana Marija Beljo. U inozemstvo je otišao ni trener Mato Matijević.

SLIKE NOVIH EKIPA U DRUGOJ POLOVICI KOLOVOZA

S obzirom na to da je dio rukometašica na juniorskom Europskom prvenstvu do 15. kolovoza, službeno slikanje obavit će se nakon tog datuma. Tada će biti i obnovljene slike i podaci na našoj internetskoj stranici. Do tada će stajati sastavi i slike iz prošle sezone,

Molimo posjetitelje stranice da to uvaže.