Podravka Vegeta - Bjelovar, ilustracijaPodravka Vegeta i Arena iz Pule odigrat će unaprijed utakmicu 21. kola 1. HRL. Susret je zakazan za srijedu 19. travnja u sportskoj dvorani Gimnazije Frana Galovića u Koprivnici Ul. Željka Selingera 3a. Početak susreta, uz slobodni ulaz, je u 18 sati.

Za utakmicu su određeni suci Matija Cingesar iz Varaždina i Mario Mraz iz Trnovca Bartolovečkoga. Nadzornik HRS-a bit će Saša Vrabec iz Virovitice.

Igra se unaprijed, jer u terminu 21. kola 1. HRL Podravka Vegeta nastupa na Final Fouru Regionalne lige u Skoplju. Zamet i Dalmatinka (35:24) odigrali su utakmicu 21. kola unaprijed, dok se u 20. kolu 22/23. travnja sastaju: Bjelovar – Podravka Vegeta, Zamet – Split 2010, Dugo Selo 55 – Lokomotiva, Trešnjevka – Koka, Zrinski – Sesvete Agroproteinka, Arena – Osijek.

ZA TJEDAN DANA FINAL FOUR REGIONALNE LIGE U SKOPLJU

U glavnom gradu Makedonije, Skoplju, 25. i 26. travnja igrat će se Final Four Regionalne lige. U polufinalnim susretima sastaju se Vardar i Podravka Vegeta te Budućnost i Krim Mercator. Dakle, dvije ekipe koje su se plasirale u Final Four Lige prvakinja (Vardar i Budućnost) i dvije ekipe sudionice Lige prvakinja (Krim Mercator u glavnoj rundi i Podravka Vegeta u kvalifikacijskim utakmicama).

Utakmice će se igrati u Vardarovoj sportskoj dvorani Jane Sandanski. U utorak 25. travnja u 15,30 sati igrat će prvi i četvrti na tablici nakon šest kola po liga sustavu Vardar – Podravka Vegeta (TV prijenos na makedonskoj TV). U 18 sati sastat će se drugi i treći, Budućnost i Krim Mercator. U srijedu 26. travnja u 15,30 sati igrat će se utakmica za 3. mjesto, a u 18 sati finale uz TV prijenos.