Rukometašice Podravke Vegete će već u srijedu odigrati još jedno domaće kolo s početkom u 18:00 sati. Na rasporedu je utakmica 14. kola 1.HRL za žene s varaždinskom Kokom, a uoči utakmice svoje su izjave dali trener Ivica Obrvan i Elena Popović.

Stožer Podravka Vegete na čelu s trenerom Ivicom Obrvanom//foto: Ivan Brkić

Ritam je gust i igra se srijedom i subotom, a tu su i putovanja. Kao i u svim klubovima prisutne su viroze kojih je sve više. Imamo mali broj igračica na trenizima jer su prisutne viroze i temperature, a najviše nas brine što u ovom trenutku je izostanak Tine Barišić. Slijedi nam utakmica s Kokom koja nam je pred domaću utakmicu i gdje ćemo s igračicama koje su nam na raspolaganju tražiti pobjedu te da sve igračice odigraju što veći broj minuta. Moramo nastojati sačuvati igračice i za to dugo putovanje i utakmicu u Norveškoj te se nadam da će se sanirati ovi izostanci zbog bolesti i da neće biti novih – rekao je trener Ivica Obrvan. 

Elena Popović//foto: Ivan Brkić

Sutra nas s početkom u 18 sati čeka utakmica 14.kola s Kokom. To će nam biti treća uzastopna utakmica hrvatske lige u tjedan dana, no mi želimo ponovno odigrati jednu dobru i čvrstu utakmicu s kvalitetnom obranom. Utakmicu ćemo u nekim segmentima moći koristiti i kao pripremu za Europsku utakmicu koja nas očekuje već za vikend – rekla je Elena Popović uoči sutrašnjeg ogleda. 

Podsjetimo, bliži se i put u Norvešku jer nakon kratke pauze od Europe slijedi drugo europsko gostovanje u ovoj sezoni za naše podravkašice. Trenutno u Europskoj ligi ekipa drži prvo mjesto s pet bodova iz tri odigrane utakmice.