Rukometašice Podravke Vegete se nakon odgođenog subotnjeg kola s Trogirom nakratko vraćaju prvenstvenim obavezama, a nakon toga slijedi reprezentativna pauza. U Koprivnicu u srijedu stiže Dugo Selo u sklopu redovnog 22. kola 1.HRL za žene. Ogled u ŠSD Josip Samaržija-Bepo je na rasporedu u 18.30 sati, a ulaz je slobodan te covid potvrde kao ni maske više nisu obavezne. Utakmica je to koja je važna kao i svaka druga i fokus mora biti na pobjedi. Sudit će ju sudački par Jukić/Milaković. Dugo Selo je trenutno petoplasirana ekipa hrvatske lige s ukupno 26 bodova dok je Podravka Vegeta na drugom mjestu s 12 bodova više.

Ekipa Dugog Sela je već dugi niz godina ista ekipa s Marom Budić na golu koja je odlična golmanica i daje jedan ton toj igri i sigurnost njihovoj obrani iz koje trče dobru kontru i polukontru. Što se tiče nas, nadam se da ostajemo zdravi i da ćemo biti ozbiljni jer inače je uvijek prije reprezentativne pauze taj fokus malo teže zadržati jer misli odu na više strana. Moramo biti koncentrirani, ozbiljni i odigrati tu utakmicu – rekao je trener Goran Mrđen. 

Složila se s trenerom i kružna napadačica Sara Šenvald koja je potvrdila da je u svakoj utakmici fokus najvažniji alat koji ova ekipa ima.

Spremamo se za sutrašnji ogled i moramo biti ozbiljni kao i u svakoj drugoj utakmici. Naš je cilj uvijek kroz čvrstu obranu i brze kontre i polukontre ostvariti što bolji rezultat – zaključila je Šenvald.

Spomenimo i da će se održati i mala svečanost uoči utakmice na kojoj će se malim znakom pažnje nagraditi naše kadetkinje U-16 kao i trenere koji su u ponedjeljak iz Poreča u Koprivnicu donijeli broncu s još jednog državnog prvenstva. Utakmica je na rasporedu u 18.30 sati u ŠSD Josip Samaržija- Bepo. Ulaz je slobodan i ulaznice nisu potrebne, a sukladno ublažavanju mjera više nisu potrebne covid potvrde kao ni maske u dvorani.