Rukometašice Podravke Vegete u subotu na domaćem terenu dočekuju Split 2010. Na rasporedu je 13. kolo 1.HRL za žene, a utakmica je na rasporedu u 19.00 sati u ŠSD Josip Samaržija-Bepo. Ulaz u dvoranu je slobodan i nisu potrebne ulaznice. O utakmici su nekoliko riječi rekli trener Ivica Obrvan i vratarka Lucija Bešen. 

Lucija Bešen//foto: Ivan Brkić

Moramo ući s pravim pristupom i fokusiranom igrom, prvenstveno u obrani da zabijemo što više golova iz kontri i polukontri i da sve cure dobiju priliku igrati te da ostvarimo još jednu pobjedu na domaćem terenu – rekla je Lucija Bešen.

Ivica Obrvan//foto: Ivan Brkić

Slijedi nam redovno kolo protiv rukometašica Splita. Nakon tri dosta naporne, zahtjevne utakmice u Europskoj ligi imamo dupli program u ovom tjednu. Želimo ostati u ritmu, pružiti dobru utakmicu i dati svim curama da imaju minutažu. Bitno je da odigramo kvalitetnu utakmicu s dobrim pristupom i uknjižimo dva boda te se okrenemo narednom tjednu u kojem imamo još jednu prvenstvenu utakmicu protiv Koke u Koprivnici , a za vikend nam slijedi 4. europsko kolo u Norveškoj – rekao je trener Ivica Obrvan.