U subotu, 7.svibnja s početkom u 17.00 sati na rasporedu je 24. kolo 1.HRL za žene s Dalmatinkom na domaćem terenu. Rukometašice Podravke su nakon odigrane utakmice i još jedne pobjede u Trogiru fokus prebacile na novi prvenstveni izazov. To će ujedno biti i posljednji ogled u hrvatskoj ligi uoči odlaska na Festival rukometa u Poreču gdje je na rasporedu polufinale hrvatskog Kupa za žene s Lokomotivom. Uoči utakmice svoje su izjave dali trener Goran Mrđen te igračica Lea Franušić.

Dalmatinka se ove godine bori za visoku poziciju za Europski kup i sigurno da su motivirani. Ekipa je to koja u gostima igra čak i bolje nego doma. Sigurno je da trebamo biti ozbiljni i da to moramo odigrati kvalitetno da s dobrom atmosferom idemo na kup – rekao je trener Goran Mrđen. 

Sutra nas očekuje utakmica hrvatske lige protiv Dalmatinke što nam je ujedno i posljednji test uoči polufinala Kupa. Nadam se da ćemo čvrstom obranom, kontrom i polukontrom te lakim golovima doći do pozitivnog rezultata – rekla je Lea Franušić. 

Naše cure su jučerašnje Plazma sportske igre iskoristile kako bi pozvale naše mališane na subotnju utakmicu

Iznenađenje subote su maskote Lino i Mirko Reciklirko, a za najmlađe priprema i kutak za bojanje i crtanje. Svi koji se nađemo u dvorani u subotu u 17.00 sati na utakmici 24. kola 1.HRL za žene s Dalmatinkom, na kraju ćemo prirediti jednu milenijsku fotografiju sve dječice na centru rukometnog terena s našim prvotimkama i najdražim maskotama. Pozivamo roditelje da bez obzira jesu li njihova djeca uhvatila pozivnice na jučer održanim Plazma sportskim igrama dođu u dvoranu jer će biti pregršt zabave i radosti. Iznenađenje poluvremena bit će naše male rukometašice koje igraju utakmicu mini-rukometa. Ulaz u dvoranu je slobodan, a utakmica počinje u 17.00 sati.