S utakmice Umag - Podravka Vegeta u Umagu // Foto Ivo Čičin-Mašansker, www.rk-podravka.hrU redovitom 17. kolu 1. HRL za žene Podravka Vegeta u subotu s početkom u 18 sati u gimnazijskoj sportskoj dvorani ugošćuje ekipu Umaga. Ostali parovi 17. kola: TVIN Trgocentar – Lokomotiva, Zamet – Koka, Arena – Trešnjevka, Zelina – Sesvete Agroproteinka, Orijent Presoflex – Samobor.

Počinje i drugi dio natjecanja u 2. HRL sjever. S početkom u 16 sati u istoj dvorani u subotu igraju Podravka Lino i Osijek PSC. To je predigra utakmici Podravka Vegeta – Umag. Ostali parovi 12. kola: Đurđevac – Brod Gymnasium, Pitomača – Cerna, Darda – Petrijevci, Zrinski – Vukovar, Ivanec – Bjelovar.

Podravka 3 u Bjelovaru

Nastavalja se i natjecanje u 3. HRL sjever. Podravka 3 gostuje u Bjelovaru, gdje u nedjelju u 11 satiigra s drugom ekipom Bjelovara. Odgođene su utakmice Veliko Trojstvo – Mlinar i TVIN Trgocentar 2 – Lakovec, a u subotu igraju Lipik – Koka. Gradina je odustala od natjecanja, rezultati prvog dijela ostaju, a u drugom dijelu sve se utakmice Gradine registriraju s 10:0 u korist suparnika.

Mini rukomet u Garešnici

Završni turnir u mini rukometu za djevojčice rođene 2002. godine održat će se u Garešnici u nedjelju 19. veljače. Početak je u 12 sati, a odigrat će se četiri završna kola. Na turniru će se dijeliti nagrade za najuspješnije i medalje za sve sudionice turnira.

15. kolo
ŽRK IVANIĆ 1 – ŽRK TVIN TRGOCENTAR
PODRAVKA 2 – ŠR GAREŠNICA
ŠR POPOVAĆA – ŽRK IVANIĆ 2
PODRAVKA 1 – KOZARSKA DUBICA
ŽRK DUGO SELO – RŠD BJELOVAR
16. kolo

ŽRK IVANIĆ 2 – ŽRK IVANIĆ 1
ŠR GAREŠNICA – ŠR POPOVAČA
KOZARSKA DUBICA – PODRAVKA 2
RŠD BJELOVAR – PODRAVKA 1
ŽRK TVIN TRGOCENTAR – ŽRK DUGO SELO
17. kolo

PODRAVKA 2 – RŠD BJELOVAR
ŠR POPOVAČA – KOZARSKA DUBICA
ŽRK IVANIĆ 1 – ŠR GAREŠNICA
ŽRK IVANIĆ 2 – ŽRK TVIN TRGOCENTAR
PODRAVKA 1 – ŽRK DUGO SELO
18. kolo

RŠD BJELOVAR – ŠR POPOVAČA
KOZARSKA DUBICA – ŽRK IVANIĆ 1
ŽRK TVIN TRGOCENTAR – PODRAVKA 1
ŠR GAREŠNICA – ŽRK IVANIČ 2
ŽRK DUGO SELO – PODRAVKA 2