S treninga u Biogradu // Foto Filip TurkNakon što je Podravka Vegeta u utorak pobijedila Split 2010 u utakmici četvrtfinala kupa i tako se plasirala na završnicu, u srijedu su odigrane još tri utakmice i poznati su svi sudionici završnice, što će se u svibnju odigrati u Umagu.

To su Lokomotiva, Zamet, Umag i Podravka Vegeta.

Najteže je bilo Zametu, koji se na jedvite jade izvukao iz nevolja u koje ga je uvalilo borbeno Dugo Selo 55, koje je u toku utakmice imalo i prednost. Na kraju 27:24 (15:16) za Zamet i plasman u polufinale.

Lokomotiva je bez poteškoća, s visokim vodstvom tokom cijele utakmice ”riješila” Zelinu s 35:24 (19:10).

Umag je bio bolji od varaždinske Koke, pobijedio je s 30:23 (16:10). U subotu slijedi gostovanje Umaga u Varaždinu, ali ovoga puta u zadnjem prvenstvenom kolu, nakon kojeg slijedi doigravanje u ligama za prvaka, poredak i ostanak.

PODRAVKA VEGETA U BIOGRADU

S treninga u Biogradu, šef Mrđen prati rad cura // Foto Filip TurkNakon utakmice u Splitu rukometašice Podravke Vegete otišle su u Biograd, gdje se u tamošnjoj dvorani pripremaju za nastavak natjecanja u Ligi za prvaka, a slijedi i zadnja utakmica Regionalne lige s Krim Mercatorom u Koprivnici.

Fotografije iz Biograda snimio je trener Filip Turk.