Rukometašice Podravka Vegete će u novom tjednu imati prilično zgusnut raspored. Uoči 7. kola DELO Lige prvakinja očekuju ih prvenstvena gostovanja u Pločama i Splitu.

Utakmica 11.kola 1.HRL za žene je na rasporedu u utorak 9. studenog s početkom u 19.00 sati. Sudit će ju sudački par Anušić/Vukovac, a delegat HRS-a u ovoj utakmici bit će Đino Giljević.

Ekipa će prenoćiti u Sinju te je u srijedu 10. studenog u 18.00 sati u Športskoj dvorani Gripe na rasporedu zaostalo 7. kolo 1.HRL za žene protiv Splita. Utakmicu će suditi sudački par Parađina/Rajković, a delegat u utakmici bit će I. Mandić . Uoči dviju prvenstvenih utakmica za klupske stranice su govorili trener Goran Mrđen te igračica Larissa Kalaus.

Očekuju nas dva izazovna gostovanja i dvije teške utakmice dan za danom. Moramo biti fokusirane na sebe i na ono što se dogovorimo, a to je prije svega čvrsta obrana s puno faulova i taktička disciplina s naglaskom na izbjegavanje tehničkih pogrešaka – rekla je Kalaus uoči dvostrukog gostovanja.

Tražimo iz utakmice u utakmicu iste stvari, a to su agresivnost i odgovornost te taktička disciplina. Ovaj tjedan igramo tri utakmice i moramo ići jednu po jednu. Najprije idemo Dalmatinki ekipi koja je susjedna na tablici, a drugi dan nas čeka ogled u Splitu. Split je i prošle godine bio kvalitetna ekipa, a ove sezone su se i pojačavali tako da ne očekujemo laganu utakmicu. Nadamo se da ćemo biti u obje utakmice na nivou na kojem trebamo biti i završiti zdravi – rekao je trener Mrđen uoči duplog prvenstvenog gostovanja.