S presice: Vensa Milanović Litre, Neven Hrupec, Lidija Horvat // Foto www.koprivnica.netPrvu utakmicu osmine finala Kupa kupova Podravka Vegeta igra u subotu 2. veljače s početkom u 14,15 sati u gimnazijskoj sportskoj dvorani u Koprivnici. U pvodu toga danas, u utorak, održana je u klubu konferencija za novinstvo, na kojoj su u prvom redu pozvani navijači da pomognu klubu prebroditi vrlo teške trenutke kada je uoči važnih susreta ostao bez najboljih igračica. Na presici su govorili trener Neven Hrupec i igračice Vesna Milanović Litre i Lidija Horvat.

Poznato je da je Tatari već dulje vrijeme rekonvalescent, da Gaće na može još igrati zbog ozljede gležnja, a da je od petka ekipa i bez Sanje Damnjanović, koja će se zbog loma palca na nozi oporavljati najmanje 4-6 tjedana. U takvoj situaciji, uz veliku pomoć Krim Mercatora iz Ljubljane, posuđena je njihova lijeva vanjska igračica Maja Šon, koja od utorka poslije podne trenira s Podravkom Vegeteom, uz nadu da će moći zaigrati već u subotu. Ovisi o administraciji. Više o Maji Šon naknadno, a Krim Mercatoru i njegovu direktoru Goranu Duiću i treneru Toni Tiselju velika zahvala, jer je Maja Šon trebala u subotu putovati na utakmicu Lige prvakinja koju Krim Mercator igra u Zvenigorodu s dobro nam poznatom Zvezdom.

Od tehničkih detalja za utakmicu u subotu važno je naglasiti da je ulaz besplatan, ali uz ulaznice, koje se mogu podići u pivnici Kraluš, na recepciji Podravke d.d. i u klubu u sportskoj dvorani. Igračice Podravke Vegete u srijedu će dijeliti ulaznice Podravkinim radnicima.

Ulaznice treba sačuvati nakon ulaza u dvorani i nakon što zaštitari otrgnu kupon, jer će u poluvremenu biti izvlačene Podravkine nagrade. Maskote Lino i Kviki dijelit će besplatno Podravkine grickalice. Nastupit će i Plesni studio Jump, a službeni spiker i voditelj bit će Vladimir Jurenec.

IDUĆI ČLANCI O SUSRETU S VÁCOM:

  • Maja Šon u Koprivnici
  • Razgovor s trenerom Podravke Vegete Nevenom Hrupecom
  • Mišljenja igračica Vesne Milanović Litre i Lidije Horvat