Županov prijem kadetkinja 2015. // Foto http://kckzz.hr/Župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren sa zamjenicima Darkom Sobotom i Ivanom Palom primio je danas, u utorak 24. veljače, mlade rukometašice Podravke koje su osvojile prvenstvo države za kadetkinje na nedavno održanoj Završnici PH u Zadru.

Župan Darko Koren tom je prigodom rekao:

– Županija vrednuje nositelje uspjeha i rezultata. Mladi koji postižu takve rezultate nastavljaju niz uspjeha koprivničkog ženskog rukometa. Priča se s njima nastavlja, knjiga nije zatvorena, ona se i dalje čita. Važno je da klub svoj razvoj temelji na mlađem naraštaju i želim da što više vas dođe do seniorskog sastava.

Uz čestitke zamjenika župana Darka Sobote, nekoliko riječi rekao je i zamjenik Ivan Pal, koji je dugi niz godina involviran u rukomet:

– Svjedočimo kontinuitetu, jer i mlađe kadetkinje bile su prve, a sada tri godine zaredom i starije. Slijed nije slučajan. Ne smijemo zaboraviti ni to da u klubu rade, treniraju ili ga vode četiri žene koje su igrale za Podravku: predsjednica Nadzornog odbora Olivija Jakupec, direktorica/uprava Božica Palčić, tajnica Ljerka Vresk i trenerica Snježana Petika.

Županov prijem kadetkinja 2015. // Foto Ivo Čičin-Mašansker

Na prijemu je bio i dio kadetske ekipe s trenericom Snježanom Petikom, direktoricom kluba Božicom Palčić te tajnicom Ljerkom Vresk, dok su četiri kadetkinje trenutno odsutne zbog nastupa za hrvatsku reprezentaciju.

U ime kluba prisutne je pozdravila direktorica Božica Palčić

Župan i suradnici predali su mladim rukometašicama i vodstvu kluba skromne darove.