Rukometni klub Podravka poziva sve zainteresirane djevojčice od 1. do 4. razreda iz Koprivnice i okolice na upis u Podravkinu Školu rukometa. U Školi rukometa pod budnim okom stručnih i licenciranih trenera, trenutno trenira preko 150 djevojčica podijeljenih u 6 dobnih uzrasta. Treninzi će se odvijati po svim preporukama HZJZ.

Po prvi puta održavaju se upisi za novu generaciju djevojčica rođenih 2014./15. godine. Treninzi za tu generaciju održavat će se u dva termina tjedno i to u dvorani Srednje škole od 18.15 do 19.25 sati. Pozivamo sve zainteresirane djevojčice da nam se priključe!

Molimo roditelje djevojčica tih godišta, koje su zainteresirane za upis, da što prije kontaktiraju trenera Igora Stubičara kako bi dobili sve upute vezane uz treninge. S najmlađim rukometašicama, osim trenera Stubičara, također će raditi i Barbara Stančin te Dragica Džono. Roditelji djevojčica starijih godišta mogu kontaktirati Koordinatora Škole rukometa Antonia Pranjića koji će im dati sve potrebne upute i informacije.

FOTO 4
Foto: Romana Mihalec (druženje prvotimki s najmlađima u koprivničkom parku)

Dodajmo i kako će u okviru obilježavanja Europskog tjedna kretanja Rukometni klub Podravka sudjelovati na predstavljanju klubova na Zrinskom trgu i to u ponedjeljak od 9 do 12 sati te u popodnevnom terminu od 16 do 18 sati. Sve djevojčice i dječaci koji se pridruže ovom događanju imat će prilike družiti se s našim mladim rukometašicama i prvotimkama, fotografirati se te sudjelovati u raznim igrama i poligonima koje ćemo za njih pripremiti uz stručno vodstvo trenera Podravkine Škole rukometa. Prilikom događanja također će sve zainteresirane djevojčice uz pristustvo roditelja moći ispuniti upisne obrasce ili ih ponijeti kući kako bi ih ispunili zajedno sa svojim roditeljima.

KONTAKTI trenera:

Igor Stubičar, trener djevojčica 2012/13. i 2014/15. godišta – mob. 099 674 7268

Antonio Pranjić, Koordinator Škole rukometa – mob. 099 589 5676
email: antonio.pranjic@rk-podravka.hr

Foto: Ivan Brkić