Ilustracija // Foto arhivaUpravni odbor RK Podravke na sjednici održanoj u četvrtak 18. travnja detaljno je razmatrao financijsko stanje kluba i zaostalim obavezama prema igračkom i trenerskom kadru, dobavljačima i Koprivnica sportu d.d. Predsjednik Upravnog odbora Jorn Pedersen predložio je, a članovi Upravnog odbora prihvatili su, zaključak da su u isplatama prioritet igračice i treneri. Isplata kreće vjerojatno već od sutra, ili s početkom tjedna.

Preostala dugovanja isplaćivat će se sukcesivno prema dotoku novca od sponzora, a kapitalna (porezni dug) pričekat će pretvrobu i pretvaranje duga u eventualni udjel.

Međutim, to ne remeti normalno poslovanje kluba, koji će uskoro za javnost iznijeti viziju iduće sezone. U ovom trenutku sve je fokusirano na osvajanje naslova prvakinja države, sudjelovanje u završnici kupa, zaostaloj utakmici sa Zaječarom u Zaječaru i Final Fouru Regionalne lige.

U SUBOTU U 18 SATI UTAKMICA SA SAMOBOROM

U 8. kolu Lige za prvaka 1. HRL Podravka Vegeta u subotu u 18 sati ugošćuje Samobor. Mogući uspjeh u ovom susretu potvrđuje još jedan naslov državnih prvakinja, koji će se proslaviti u Koprivnici u susretu 10. kola sa Zelinom u subotu 4. svibnja, a nakon utakmice s Trešnjevkom u Zagrebu iduće subote, 27. travnja.

Utakmice sa Samoborom i i Zelinom zadnje su ovosezonske utakmice Podravke Vegete pred svojim gledateljima. Nakon toga slijedi pet utakmica u gostima i na turnirima-završnicama.

U subotu će se u gimnazijskoj sportskoj dvorani odvijati dvostruki prigram, jer će predigru Podravki Vegeti i Samoboru igrati Podravka Lino i Zrinski (drugo i prvoplasirana ekipa) u 17. kolu 2. HRL sjever.