Sanja Damnjanović (desno) i Iva Pongrac: i iduću sezonu zajedno // Foto Ivo Čičin-Mašansker, www.rk-podravka.hrSa sjednice Upravnog odbora RK Podravke održane u ponedjeljak navečer stižu dobre vijesti, koje govore o sportskim ambicijama u idućoj sezoni. Osnovni uvjet za to je utvrđivanje igračkog kadra za iduću sezonu, u koju klub ulazi s mnogo spominjanom Sanjom Damnjanović, zatim Mađaricom iz Veszprema Anitom Bulath, bivšom Podravkinom igračicom, a ranije su odnosi uređeni s Lidijom Horvat.

Sanja Damnjanović ostaje iduću sezonu, a ako bude obostrano zadovoljstvo učinjenim, razgovarat će se i o daljnjoj suradnji. Vanjska igračica Anita Bulath dolazi na dvije sezone.

Počela je trenirati Marijana Tarle

Ovom treba dodati da je s povremenim laganim treninzima počela kružna napadačica Marijana Tarle, koje je bila izvan parketa zbog ozljede, a kasnije zbog poroda.

Golmanice trenira Vladimir Vujović

Klub je sklopio dogovor s trenerom iz Varaždina, poznatim bivšim vrhunskim golmanom reprezentativcem Vladimirom Vujovićem. On će do 15. svibnja raditi s Podravkinim golmanicama 2-3 puta tjedno. Od 15. svibnja na redu su reprezentativne akcije, pa tada zusluge više neće biti potrebne, ali i on je u vidu za iduću sezonu. Bilo je evidentno da je mladim golmanicama potrebno pokloniti pažnju i vrijeme i stručno vođenje.

Hypo Nö igra u Koprivnici u srijedu i četvrtak

Austrijske prvakinje iz Beča Hypo Nö uzvraća Podravki Vegeti susrete u Koprivnici, kao što su Koprivničanke pred samu Novu godinu došle na prijateljski susret u Beč.

Hypo i Podravka odigrat će dvije utakmica. Prva je na rasporedu u srijedu 22. veljače s početkom u 18 sati, a druga u četvrtak 23. veljače prije podne, u 11 sati. Ulaz je slobodan.

Ovog tjedna u 18. kolu 1. HRL za žene Podravka Vegeta gostuje u Samoboru. Igrat će se u subotu u 18,30 sati. Podravka Lino u 13. kolu 2. HRL sjever u7 subotu ugošćuje ekipa susjeda, Đurđevac.