Međunarodni turnir u Ðurđevcu TRENERI SURADNICI // Izvještava Đurđica Zečević

FOTO // Nenad Smiljanec

Djevojčice iz naše rukometne škole godišta 2008/2009. u subotu, danas, sudjelovale su u Đurđevcu na 2. Međunarodnom turniru u mini-rukometu. Na jakom i brojnom turniru sudjelovale su 24 ekipe raspoređene u dva godišta, igralo se 1×10 minuta, a naše su djevojčice postigle značajne rezultate.

Međunarodni turnir u Ðurđevcu U 2008. godištu sudjelovale su ekipe Podravka 1 i Podravka 2. Podravka 1 osvojila je drugo mjesto, izgubivši u finalu od ekipe Rugvice, dok je Podravka 2 zauzela 12. mjesto. Njihove mlađe suigračice, djevojčice rođene 2009. godine osvojile su 3. mjesto od ukupno osam ekipa u tom godištu.

Međunarodni turnir u Ðurđevcu Ovom prilikom želim pohvaliti sve djevojčice, zaista su bile odlične i iznimno sam zadovoljna što iz dana u dan pokazuju veliki napredak i primjenu svega na treningu naučenog. Ipak, na ovom turniru istaknule su se neke igračice koje su dobile i nagradu za najbolje pojedinke turnira, a to su Katja Gregurić, Klara Jakupanec, Jollin Mikulčić, Veronika Ivanov i Vanesa Lengelić.

Međunarodni turnir u Ðurđevcu Na kraju, svoju zahvalu upućujem i organizatorima, RK Đurđevcu, na odlično organiziranom turniru.

Međunarodni turnir u Ðurđevcu Na turniru su sudjelovale:

Podravka 1: Galinec, Gregurić, Jakupanec, Ivanov, Milivojević, Novogradec, Medvarić, Mikulčić

Podravka 2: Miklošić, Banfić, Mikulčić, Markota, Juraović, Šajković, Marić, Mađerić

2009. godište: Strah, Zovko, Jelović, Premec, Lengelić, Napan, Šajković, Curkić

Međunarodni turnir u Ðurđevcu Međunarodni turnir u Ðurđevcu