Rukometašice Podravka Vegete nastupile su ove sezone u Ligi prvakinja. Odigrale su šest utakmica, a svakako je najatraktivnija bila pobjeda nad prošlosezonskim sudionikom Final Foura, Vipers Kristiansandom. Tri domaće utakmice odigrane su pred punom dvoranom Gimnazije Fran Galović, a i na gostovanjima su naše rukometašice igrale pred  popunjenim tribinama.

Sve utakmice Lige prvakinja mogli ste pratiti u izravnom prijenosu na HRT 2, a osim na HRT 2  prijenosi su se mogli pratiti i u drugim državama.

Utakmica protiv Metz Handballa igrana je 6. listopada, a igrala se u 17 sati. Hrvatska ju je publika mogla gledati na HRT2 dok je stream izravnog prijenosa išao na ehfTV-u. Osim na ova dva mjesta utakmicu su mogli u izravnom prijenosu pratiti građani Norveške, Švedske, Danske te Mena regije. U Mena regiju spadaju države Bliskog i srednjeg istoka te sjeverne Afrike.

Drugu utakmicu skupine Lige prvakinja u kojoj je Podravka Vegeta u Koprivnici pobijedila Vipers Kristiansand prenosio je HRT 2, a utakmica se u izravnom prijenosu mogla pratiti u Danskoj, Norveškoj, Švedskoj te zemljama Mena regije.

Utakmica trećeg kola koju je Podravka Vegeta igrala u mađarskom Erdu protiv FTC Rail Cargo Hungaria prenošena je u svim već do sada spomenutim zemljama uz dodatak Slovenije te naravno Mađarske.

Uzvratni susret protiv FTC-a u Koprivnici praćen je u Norveškoj, Švedskoj, Mađarskoj, ali i na Islandu putem SportTV-a. Naravno i ova je utakmica, kao i svaka do tada, bila dostupna globalnoj publici preko ehfTV-a.

Utakmica petog kola u kojoj je Podravka Vegeta u Koprivnici dočekala francuski Metz Handball najpraćenija je utakmica Podravka Vegete u ovosezonskom izdanju Lige prvaka.  Osim na HRT 2 ,prenošena je na Islandu, zemljama Mena regije, Bosni i Hercegovini, Češkoj, Francuskoj, Rumunjskoj, Danskoj, Njemačkoj, Norveškoj, Švedskoj i Gruziji. Veliki interes je svakako opravdan time da je Metz jedna od ekipa koja pretendira na osvajanje Lige prvakinja ove sezone, ako i kada dođe do nastavka iste.

U posljednjoj utakmici skupine Podravka Vegeta nastupila je u norveškom Kristiansandu, a utakmica je u izravnom prijenosu bila u Hrvatskoj, Islandu, Danskoj, Norveškoj i Švedskoj.

Kada pogledamo sve navedeno postaje jasno da su utakmice Podravka Vegete u izravnom televizijskom prijenosu bile dostupne ljubiteljima rukometa u više od 20 država svijeta, a putem interneta mogle su se pratiti bilo gdje u svijetu. Samim time otvorila se mogućnost da milijuni ljudi vide kako Koprivnica ima najbolju rukometnu publiku i navijače te se pošalju najljepše poruke u svijet.