Podravka U15 je pod vodstvom trenera Pranjića u srijedu odigrala utakmicu prvog kola 1. HRL U15 u Bjelovaru.
U ovoj utakmici trener Pranjić nije mogao računati na sve igračice. Lengelić je u prošloj utakmici 2. HRL Sjever ozlijedila gležanj te je ovu utakmicu morala “preskočiti”. Galinec i Šajković su još u fazi oporavka nakon ozljede koljena, odnosno gležnja, dok je Tetec bila odsutna zbog školskih obaveza.

Iako nisu bile kompletne, naše mlade rukometašice ostvarile su uvjerljivu pobjedu protiv Bjelovara na početku nove natjecateljske sezone. Rezultat na kraju utakmice bio je 33:17. Najboljom igračicom u našim redovima proglašena je Tena Jurlina.

Čestitam curama na zasluženoj pobjedi. Za par dana će biti dva mjeseca od početka priprema za ovu sezonu. Zadovoljan sam odrađenim periodom. Cure su redovite i marljivo treniraju zajedno s ekipom U17. Radili smo na drugačijoj obrani i novim postavkama igre u napadu. Jučer je obrana funkcionirala bolje u prvom poluvremenu kada smo bili agresivniji i pokretljiviji, dok je u drugom poluvremenu malo popustila. U fazi napada imali smo previše promašenih “zicera” iz lijepo izrađenih situacija što nam se ne smije ubuduće ponavljati. Moramo držati visoku razinu koncentracije u oba pravca cijelo vrijeme. Sve u svemu, zadovoljan sam utakmicom. Već danas nastavljamo raditi dalje prema zacrtanom planu – rekao je trener Antonio Pranjić. 

Podravka – Bjelovar 33:17 (15:4)
Igrale su: L.Marijanović (4+1), Galić (6); Milivojević 2, Jakupanec 3, Horvat 1, Jurlina 9(2), Hajdinjak, Napan 4, Adžaga 5, Ferčec 2, Radiček 2, Markota, Liščak 1, Banfić, Gregurić 4, Jelović. Trener: Antonio Pranjić