Predstavljanje djevojčica // Foto Ivo Čičin-MašanskerPrije početka prvenstvene utakmice Podravka Vegeta – Lokomotiva gledateljima je predstavljena ekipa Podravkinih djevojčica rođenih 2000. godine i kasnije, koje su na netom završenom prvenstvu Hrvatske osvojile 3. mjesto i bronačne medalje. Član Upravnog odbora Ivan Pal u ime kluba predao je djevojčicama darove.

Ivan Pal predaje darove // Foto Ivo Čičin-MašanskerMedalju su osvojile: Leticia Krstanović, Klara Kokša, Klara Petričević, Ana Sikavica, Valentina Benić, Elena Popović, Lucija Jandrašić, Lana Brkić, Ivana Dombaj, Paulina Jurić, Gabriela Vrabec, Tena Petika, Viktorija Šestak, Katarina Borac, Ines Kolar i Lana Galinec.

Podravku je vodila trenerica Đurđica Zečević, a službeni predstavnik je trenerica Snježana Petika.

Publika i gosti // Foto Koprivnica.netNa utakmicu su došli brojni gosti i dužnosnici Hrvastkog rukometnog saveza, među njima i predsjenik HRS-a Sandi Šola, izbornik muške reprezentacije Slavko Goluža, ženske reprezentacije Vladimir Canjuga, član Upravnog odbora zadužen za ženski rukomet Ozren Matijašević, šef marketinga i organizator SP za juniorke u Hrvatskoj (Koprivnici) Silvio Njirić i drugi.

Gledateljima je predstavljena i maskota Europskog prvenstva za rukometašice, što se u prosincu igra u Hrvatskoj i Mađarskoj.

Predstavljena je i maskota EP 2014. // Foto Koprivnica.netOdličnoj atmosferi na derbiju Podravke Vegete i Lokomotive pridonijeli su i školovani bubnjari koje je zagrebački klub poveo sa sobom. Fer navijanje Zagrepčana, mala lekcija kako se voli svoj klub.

Vrijeđanje vlastitog kluba i napora u stabiliziranju izgleda da je samo koprivnički specijalitet. Ne treba o tome šutjeti.