Ulaznice // Foteo Ivan BrkićPIŠE PR PODRAVKE // FOTO IVAN BRKIĆ

Rukometašice Podravke Vegete pozvale su Podravkaše da ih podrže na iznimno važnoj utakmici ove nedjelje u 18 sati u Koprivnici. Riječ je o prvoj europskoj utakmici u Koprivnici ove sezone i zbog toga im je važna brojna podrška. Stoga su jučer simpatične rukometašice u Podravkinom restoranu prehrane i u predvorju poslovne zgrade, pozvale Podravkaše na utakmicu, osobno im uručivši ulaznice.

Ulaznice // Foteo Ivan BrkićUtakmica 3. kola kvalifikacija za ulazak u ligu EHF kupa u nedjelju je s njemačkim Bietigheimom u 18 sati u sportskoj dvorani Frana Galovića u Koprivnici.

Ulaznice // Foteo Ivan BrkićIgračice, za koje ćemo navijati ove nedjelje, obećale su pružiti dobar otpor Njemicama, kako bi stekle dodatni vjetar u leđa, u nadi da će uz podršku navijača, proći ove kvalifikacije.

Ulaznice // Foteo Ivan BrkićUlaz na ovu utakmicu je besplatan, ali se mora predočiti ulaznica, a osim na recepciji Podravke, podići se mogu još u Pivnici Kraluš, na recepciji hotela Podravina i u prostorijama kluba.Ulaznice // Foteo Ivan BrkićUlaznice // Foteo Ivan BrkićUlaznice // Foteo Ivan Brkić