Ove nedjelje 17.siječnja na rasporedu je utakmica jedanaestog kola DELO Lige prvakinja. Sedma je to utakmica po redu u ovom elitnom natjecanju. Podravka Vegeta će na domaćem terenu u Sportskoj dvorani Gimnazije Fran Galović, snage odmjeriti s rumunjskom Ramnicu Valceom koja dosad nema upisanih bodova.

Nakon povratka iz Danske, ekipa se odmah u ponedjeljak posvetila treninzima, analizi i detektiranju problema. Što očekuju, kako se pripremaju i što osjećaju, komentirala nam je Dijana Mugoša.

Ivan Brkić//RK Podravka

Teško je bilo zaboraviti na poraz protiv Odensea, ali to je sada iza nas, a vrijeme ne možemo vratiti. Možemo dati sve od sebe da se to više ne ponovi. Okrenuli smo se sljedećoj utakmici s Valceom koja nam je izrazito važna. Pripremamo se najbolje što možemo, a stručni stožer i cijela ekipa u ovom trenutku daju sve od sebe. Ovi bi nam bodovi u ovakvom trenutku dali ogroman vjetar u leđa. Dolazi nam jedna iskusna i dobra ekipa koja ima dobre pojedinke, ali mi ćemo morati dati sve od sebe da iskoristimo svaku njihovu manu i samo moramo vjerovati u sebe. Moram reći da će nam nedostajati publika jer uz njih je uvijek sve nekako lakše. Znamo da će nas naši navijači bodriti svim srcem, ali iz sigurnosti svojih domova, sve dok mjere ne budu drugačije dopuštale – rekla je Mugoša.

Trener Zlatko Saračević je uoči ove utakmice bio kratak i jasan.

Ivan Brkić//RK Podravka

U nedjelju igramo protiv izravnog protivnika za plasman u drugi krug Lige prvaka i tu utakmicu moramo pobijediti. Mene je sram zbog onoga kako smo odigrali utakmicu u Odenseu i to se ne smije ponoviti – zaključio je trener Saračević.

Utakmica je na rasporedu u nedjelju 17.siječnja u 16 sati u SD Gimnazije Fran Galović Koprivnica, a prijenos će biti na drugom programu Arena Sport televizije i na EHF TV-u.