Rukometašice Podravke 2 Lino koje vodi Đurđica Zečević odigrale su još jedan prvenstveni susret, ovog puta šestog kola protiv vršnjakinja iz Osijeka. Kada se u 60 minuta utakmice postigne 85 golova, tj. gol svakih 42 sekunde, onda je jasno da su obrane bile u drugom planu. Djevojke su, očito gladne golova, šutirale su i pogađale iz svih pozicija, a najviše preko brzih kontranapada.

Bez pretjerivanja, trenerica Zečević navodi kako je rezultat čak mogao biti i veći da nije, u početku, bilo i dosta promašaja iz čistih situacija. Istine radi, borbene, korektne ali kvalitetom slabije protivnice omogućile su im takovu „golijadu“. I dalje u radu moraju ustrajati na usvajanju čvršće i agresivnije igre u obrani, ne toliko zbog rezultata koliko zbog shvaćanja da se kompletan igrač postaje dobrom igrom u obrani i
napadu.

Utakmica sa Osijekom odigrana je unaprijed na zamolbu gostujuće ekipe. Već u nedjelju (7. studenog) nas očekuje 1. krug kadetske lige gdje smo, u paru sa našim mlađim kadetkinjama, domaćini ekipama Broda i Multinorm Cerne.

Podravka 2 Lino: Megerle 10, Strugar 7, Đuranek 2,Stručić 7, Sever 5, Besedić, Crnjak, Balaško 2, Dedi 3, Zrnić 8, Škarić 4, Smolak 1, Perić 6, Žganjar, Galinec.

2 HRL Sjever, 6. kolo

Podravka 2 Lino – Osijek 2 55:31 (26:15)