Nakon odigranog Državnog prvenstva za kadetkinje i kratkog odmora već u srijedu Linice je čekalo odgođeno 16. kolo 2.HRL. Na domaćem terenu ugostile su ekipu Broda i slavile pobjedu 48:33, poluvrijeme 25:16.

Sama utakmica protekla je u skoro revijalnom tonu. Na momente tempo je bio dosta visok, bilo je lijepih poteza, golova i asistencija, ali i dosta grešaka zbog kojih sam bila jako nezadovoljna i to uglavnom zbog slabije igre u obrani. Utakmica je na trenutke bila gruba od strane gostujućih igračica što potvrđuju čak dva crvena kartona zbog trećeg isključenja – rekla je trenerica Snježana Petika za klupske stranice.

U subotu je na rasporedu nova prvenstvena utakmica za Linice protiv kandidatkinja za osvajanje prvenstva Zeline i to u SD Gimnazije Fran Galović Koprivnica s početkom u 14.00 sati. Suci: Ivan Bednjanec(Velika Gorica) i Boris Perković(Zaprešić). Nadzornik:Damir Barić (Čakovec).

PODRAVKA 2 LINO 48(25)

BROD 33(16)

PODRAVKA 2 LINO: Jurić, Martinčić; Josipović 8, Sikavica 3, Uremović, Brkić 2, Vuljak 6, Vrabelj 2(1), Petika 17 (4), Perika, Zagrajski 1, Beljak 3,  Strahija 4, Kolar 1, Paleka 1.

Trenerica: Snježana Petika

BROD: Bajan, Poličić; Groznica 2, Rubil 1, Černušak, Kvolik 9 (4), Štefanović 2, Safundžić 2, Harča, Vrdoljak 3, Roso 9, Čondić 3 (3), Sudar 1, Ivanišić 1.

Trener: Darko Celner