VeterankeNAŠI SURADNICI // Piše Petra Zečević

IZVJEŠTAJ // Međunarodni veteranski rukometni turnir u Nedelišću 26. rujna

Veteranke Podravke ponovno su aktivne. Naime, mi “mlađe” preuzele smo Udrugu na sebe i ponovno je aktivirale još prošle godine čisto radi druženja i povremene rekreacije. Dosad nije bilo nikakvih posebnih aktivnosti sve do prošlog tjedna kada nam je stigao poziv za međunarodni veteranski turnir u Nedelišću na koji smo se s veseljem odazvale.

Tako je relativno novo formirana rukometna ekipa veteranki Podravke u svojem prvom javnom nastupu sudjelovala je na veteranskom turniru u organizaciji veteranki RK Nedelišće, na kojem su, osim domaćina i Podravke, nastupile još ekipe Kaline iz Kalinovca i slovenskog Ptuja. Igralo se sustavom svaki sa svakim 2×10 minuta, a naša je ekipa nakon dvije pobjede i jedne izgubljene utakmice osvojila prvo mjesto.

Rezultati: Podravka – Nedelišće 4:6, Podravka – Kalina 16:1, Podravka – Ptuj 11:7.

Sastav Podravke: Babec, Androtić, Blažeković, Vezijak, Radanović, Čani, Posavec, Brgles, Šimek, Zečević, Osrečak, Bos i Kišiček.

Na turniru je osim ženskih ekipa nastupilo i pet muških, među kojima i veterani RK Koprivnice koji su osvojili 3. mjesto.

Organizatori turnira svim su gostujućim ekipama pružili izvanredno gostoprimstvo, zbog čega ih pohvaljujemo i zahvaljujemo, a posebno što su nam pružili mogućnost da se dolaskom na ovaj turnir prisjetimo sportskih uspomena i divnih dana provedenih u aktivnom bavljenju rukometom.