Mlade rukometašice Podravke 2 Lino ugostile su protekle subote ekipu Vinkovaca u svojoj dvorani u Gimnaziji Fran Galović. Ekipa iz Vinkovaca ni u jednom segmentu igre nije mogla konkurirati razigranoj domaćoj ekipi koju vodi Đurđica Zečević, posebno u napadačkom dijelu igre. Razlika u kvaliteti bila je očita pa je uslijed opuštanja u nekim trenucima primljen i koji gol previše. U igru su ulazile sve igračice iz zapisnika utakmice, a posebno veseli povratak na gol Nike Galinec nakon ozbiljnije ozljede prsta ruke.,

Od 11 igračice koje su se upisale u listu strijelaca prednjačile su Megerle (9),Strugar(7) i Stručić (7), a njima uz bok bile su i Sever, Zrnić i Đuranek sa po pet golova. Uz bolje raspoložene Dedi i Balaško te Perić (bolest) rezultat je mogao biti još veći. U zaključku: dobra pripremna utakmica za utakmicu koja slijedi idući vikend (Zelina).

Podravka 2 Lino: Megerle 9, Ibrahimpašić 2, Strugar 7, Đuranek 5, Stručić 7, Sever 5, Crnjak, Balaško, Dedi, Zrnić 5, Škarić 4, Smolak 2, Žganjar, Švenda, Besedić, Galinec.

2.HRL Sjever, 4.kolo, 17. listopad 2020.

Podravka 2 Lino – Vinkovci 48-23 (24-8)