podravka vegeta ilustracijaPIŠE // Ivo Čičin-Mašansker

Prvenstvo 1. HRL za žene nastavlja se prvim proljetnim kolom, odnosno 14. kolom. Podravka Vegeta nakon sjajne pobjede nad izravnim konkurentom zagrebačkom Lokomotivom dočekuje kao domaćin ekipu iz vrha lige, varaždinsku Koku. Spominjanje prošle utakmice nije bez razloga: na njoj su naznačene mogućnosti Podravke Vegete u ozbiljnoj konkurenciji u tehničko-taktičkom smislu, ali i u ljepoti igre kao sportskoj zabavi i relaksaciji za gledatelje.

Koka je dobar partner za ponavljanje priče, a, kao što smo mogli vidjeti koliko napreduju igračice Podravke na posudbi u Lokomotivi, tako ćemo imati prigodu vidjeti i Ivanu Dragišić na posudbi u Koki.

Utakmica će se igrati u subotu 25. veljače u gimnazijskoj sportskoj dvorani u Koprivnici s početkom od 18 sati. Sude vrhunski hrvatski suci Matija Gubica iz Višnjevca i Boris Milošević iz Osijeka. Nadzornik HRS-a je Bruno Androš, također iz Osijeka.

Ulaz na utakmicu je besplatan.

ZBOG REPREZENTACIJE LINO IGRA U PONEDJELJAK

Lino PopovićUtakmica 14. kola 2. HRL za žene sjever između Podravke Lino i Darde igrat će se u ponedjeljak 27. veljače u gimnazijskoj sportskoj dvorani u Koprivnici, s početkom od 17,30 sati. Do takvog termina došlo je zbog obaveze većine igračica na pripremama kadetske reprzentacije u Ivanić Gradu pod vodstvom trenerice Podravkea Lino i reprezentacije Snježane Petike.

Sude suci iz Varaždina Mikola Majcen i Matej Pavlović.Nadzornik HRS-a je iz Ivan Mikša Zagreba.

Ulaz na utakmicu je besplatan.

DJEVOJČICE PODRAVKE 2 IGRAJU PRVI KRUG

PODRAVKA 5 2016/17.

Ekipa djevojčica Podravke 2 domaćin je 1. kruga Rukometne lige regije sjever za djevojčice B. Turnir će se igrati u subotu 25. veljače u gimnazijskoj sportskoj dvorani u Koprivnici s početkom od 14 sati.

Raspored utakmica:

14,00 Garešnica – Podravka 2

14,45 Zrinski – Podravka 1

15.30 Zrinski – Podravka 2

16.15 Podravka 1 – Garešnica