Vratarka Podravka Vegete i dugogodišnja članica RK Podravka Vegete ugovor je potpisala na još dvije godine. U Koprivnicu je stigla s 14 godina te je prošla kroz sve mlađe Podravkine selekcije, igrala drugu ligu te se u sezoni 2009./2010. priključila prvotimkama s kojima je do danas osvojila deset prvenstvenih naslova i osam u Kupu. U tom je dugom razdoblju, samo pola sezone provela na posudbi u Đurđevcu i jednu sezonu u Zelini. U bogatoj je vratarskoj karijeri nastupala i za žensku seniorsku reprezentaciju kao i sve mlađe reprezentativne selekcije. Iza nje je i velik broj europskih utakmica kako u Ligi prvakinja tako i u nekadašnjem formatu EHF-kupa stoga se radi o iskusnoj vratarki koja uvijek i u svakom trenutku daje svoj maksimum uz veliku predanost radu i treninzima. U ovoj sezoni imala je prilično veliku minutažu u hrvatskoj ligi, ali i europskim utakmicama gdje uistinu daje velik doprinos ekipi.

Foto: Ivan Brkić//RK Podravka

Sretna sam što sam tu i zahvalna sam na povjerenju koje mi je ukazala uprava kluba. Zadovoljna sam sa svojom minutažom, a posebno u Ligi prvakinja jer se radi o velikom natjecanju i prije svega izazovu koji ne zavrijedi svatko tako da je to velika čast i privilegija – rekla je Tucaković. 

Antonia je istaknula i poneke sportske ciljeve u daljnjoj karijeri.

Cilj nam je osvojiti Kup i prvenstvo i naravno davati svoj maksimum u svakoj utakmici, svakom novom domaćem izazovu, a i narednim europskim izazovima u novoj sezoni. Pripremamo se za ono što dolazi, a lopta je okrugla i moramo vjerovati u sebe – rekla je Antonia koja jednog dana kada napusti profesionalni rukomet ima želju da i daljnju karijeru gradi u sportu. 

Foto: Ivan Brkić//RK Podravka