Podravka 2 Lino je u srijedu  odigrala utakmicu 11. kola 2. HRL Sjever u Čakovcu protiv druge ekipe Zrinskog. U utakmici koja se “prelomila” tek u zadnjih deset minuta bile su bolje naše mlade rukometašice rezultatom 34:39. U našim redovima najefikasnije su bile Tara Đelekovčan s 14, Gabriela Domović sa 6 i Anja Milivojević s 5 postignutih pogodaka. Vratarke su skupile 11 obrana, od čega devet Nika Galinec, i dvije važne, u posljednjim minutama, Antea Marijanović. Iduće kolo na rasporedu je već u subotu s početkom u 17.30 sati u Virovitici protiv 1234 Virovitice.

Za početak se želim zahvaliti domaćinu ŽRK Zrinski što su pristali odigrati unaprijed ovu utakmicu 11. kola 2. HRL Sjever. Čestitam mojim curama na pobjedi u napetoj utakmici u kojoj se o pobjedniku odlučivalo u posljednjih deset minuta. Naše cure su u tim trenucima bile smirenije i koncentriranije te su zasluženo došle do nova dva boda. Ono što nas je u dosadašnjem dijelu prvenstva krasilo, agresivnost i pokretljivost u obrani, u ovoj utakmici je bilo na nešto nižoj razini. Realizacija u napadu je bila dobra no imali smo previše tehničkih pogrešaka koje nam nisu dozvoljavale da ostvarimo rezultatsku prednost tijekom utakmice. Zadnjih desetak minuta smo smanjili broj tih pogrešaka, bili pokretljiviji u obrani i brži u napadu te smo stvorili prednost koju domaćini više nisu mogli stići. S najviše pogodaka se istaknula ponovno Tara Đelekovčan koja je vukla ekipu kad je bilo najpotrebnije no treba pohvaliti i ostatak ekipe za borbenost i prikazani angažman – rekao je trener Antonio Pranjić. 

Zrinski 2 – Podravka 2 Lino 34:39 (16:18)

Igrale su:
A.Marijanović (2), Galinec (8+1), Horvat; Milivojević 5, Jakupanec 1, Domović 6(2), Horvat ml., Cvelber 3, Miklić 2, Zvonar, Jurlina 2, Javorić 3, Hajdinjak, Rumek 1, Đelekovčan 14, Gregurić 2. Trener: Antonio Pranjić