Dejana Milosavljević // Foto Varaždinske vijesti 2017.Sportska direktorica RK Podravka s.d.d. Miranda Tatari Šimunović za naše stranice službeno je objavila da je za Podravku Vegetu na dvije godine od početka iduće sezone (1. srpnja) potpisala aktualna vanjska igračica varaždinske Koke, a prije riječkog Zameta i Sesveta Agroproteinke.

Dejana Milosavljević rođena je 23. studenoga 1994. godine u Rijeci, visoka je 173 cm. a igra na sve tri vanjske pozicije. Bila je u kadetskoj i juniorskoj reprezentaciji, a pozvana je i na dva zadnja okupljanja A reprezentacije.

Ambiciozna je i potencijalno korisna za oblikovanje Podravke Vegete u idućoj sezoni.

– Sretna ssam zbog poziva i potpisa. To je stepenica više u mojoj karijeri, jer Podravka je Podravka. Kao sportašici dragi su mi novi izazovi i veselim se dolasku u Koprivnicu. Međutim, prije toga imam pola sezone obavezu u Varaždinu, gdje želim pošteno odigrati i dati svoj doprinos Koki do kraja prvenstva. Želim da Podravka Vegeta sa mnom napravi stepenicu više u odnosu na prethodne sezone, a nadam se dobrom zdravlju, bez ozljeda – rekla je u službenoj izjavi za naše stranice Dejana Milosavljević.