Hrvatski rukometni savez u suorganizaciji s Europskom rukometnom federacijom (EHF) organizira Master tečaj za dobivanje EHF PRO licence. Ta licenca bit će potrebna od natjecateljske sezone 2020./2021. za trenere/trenerice koji će voditi ekipe u ChL EHF I EURO za seniorke i seniore.

Planirano je da svi treneri koji upišu tečaj 2017. isti završe do lipnja 2018. tj. dvije godine prije roka EHF. Ukoliko ne završite tečaj u Hrvatskoj (ili dio tečaja) imate ga mogućnost završiti u nekoj od zemalja koje su članice EHF, samo su svi Master tečajevi znatno skuplji nego ovaj koji organiziramo u Hrvatskoj.

Svi treneri koji se nalaze u bazi podatka HRS-a ne trebaju nam slati preslik diplome ili uvjerenja, jer ih već imamo u bazi podataka, kao niti koju vrstu licence imaju, jer to također imamo u bazi podataka.

Ako nekome bude nešto nedostajalo u dokumentaciji svakako ćemo ga osobno kontaktirati.

Rok prijave je do 20. 9. 2017., pa vas molim da poštujete navedeni termin tako da možemo sve kvalitetno i na vrijeme organizirati.

Sve informacije također možete pronaći na web stranicama www.hrs.hr www.uhrt.hr i na FB Udruga trenera HRS-a.

Za sve dodatne informacije molim da me kontaktirate na e-mail.

U prilogu vam šaljemo sve informacije kao i formular za prijavu.

Srdačan pozdrav,

mr.sc. Lidija Bojić-Ćaćić
Instruktorica za ženski rukomet
Instructor for women’s handball
Hrvatski rukometni savez
Croatian handball federation
Metalčeva 5/8 kat
10000 Zagreb
www.hrs.hr

www.uhrt.hr

www.kamp-hrs.com.hr

MC CRO TECAJ ZA TRENERE 1MC CRO TECAJ ZA TRENERE 2MC CRO TECAJ ZA TRENERE 3MC CRO TECAJ ZA TRENERE 4FORMULAR ZA MASTER TECAJ