Zagreb događanja // Foto HRSUoči početka drugog kruga Europskog prvenstva za rukometašice koje će se od danas, 14. prosinca, pa do do 17. prosinca održati u Areni Zagreb, Hrvatski rukometni savez zajedno s Podravkom u subotu, 13. prosinca, na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu priredio je odličan glazbeni, kulinarski i rukometni spektakl.

Druženje na Trgu bana Josipa Jelačica u Zagrebu započelo je oko 16 sati kulinarskim događajem kojeg je predvodila Podravka, a najbolji Podravkini kuhari, uz pomoć hrvatske ženske reprezentacije, dijelili su svima prisutnima kuhano vino i najbolje Podravkine juhe. Uz to, HRS i Podravka počastili su i velikom tortom koju su hrvatske reprezentativke s osmjehom podijelile građanima.

Brojni gradani dali su podršku hrvatskim igračicama za veliku borbu koju su pokazale u Varaždinu i s veseljem se fotografirali s njima i uzeli pokoji autogram.

Na Trgu bana Josipa Jelačića mogle su se preuzeti i besplatne ulaznice za drugi krug Europskog prvenstva. U dijeljenju su pomogle rukometašice i maskota EP-a Lija Foxette, a za ulaznice je vladalo veliko zanimanje.

Odličan događaj čje koncertom grupe The Frajle, koji je uokvirio cijelu večer u Zagrebu, a četiri dame dodatno su zagrijale brojne posjetitelje na glavnom zagrebačkom trgu.

(Priopćenje za novinstvo, HRS)

FOTOGRAFIJE MOŽETE POGLEDATI NA:

http://on.fb.me/1yNAqBt