Dvije europske utakmice u Koprivnici gledalo je gotovo 5000 gledatelja. Velika je to brojka za jedan mali grad, ali to je samo pokazatelj da Koprivnica voli rukomet. S druge strane svaka utakmica 1. HRL za žene igra se pred najmanje petstotinjak gledatelja dok i utakmice Druge rukometne lige bilježe sve veću posjećenost.

Ovim putem željeli bi se zahvaliti navijačima koji su tu uvijek za nas. Navijači koji daju glasnu podršku curama i kada gube i kada pobjeđuju. Vi ste naš osmi igrač.

Utakmica protiv Vipersa bila je pokazatelj da Koprivnica može stvoriti odličnu atmosferu, no protiv FTC-a publika je pokazala kako izgleda paklena atmosfera. Koprivnička dvorana Gimnazije Fran Galović šezdeset minuta zdušno je bodrila naše rukometašice.

Naravno posebna zahvala ide navijačkoj skupini Kronikus koja vjerno prati Podravka Vegetu gdje god se ona natjecala. Devet navijača pobrinulo se da svoju podršku s tribina cure imaju i u Metzu. Isto tako podrška nije izostala niti u mađarskom Erdu.  Transparenti podrške po Koprivnici mogu se vidjeti prije svake važne utakmice, a navijačkih grafita sve je više po Koprivnici. Hvala vam!

Velika zahvala ide i svim navijačima koju nam podršku pružaju ispred malih ekrana iz svih krajeva Hrvatske.

Hvala svim navijačima još jednom. Pokazujete Hrvatskoj, ali i Europi što znači voljeti svoj klub.

Vidimo se već ovog petka u 18 sati u dvorani Gimnazije Fran Galović kada u Koprivnicu dolazi francuski Metz. Za sve one koji neće moći biti u dvorani izravan prijenos je na HRT2 s početkom u 17:55 sati.

Fotografije: Ivan Brkić, Valentino Štefanek, Facebook

 

 

 

Pratite nas i na društvenim mrežama (klik na ikonu za link):