Jučerašnjim  zajedničkim druženjem uz pizzu, kolače i sokove i službeno je završena sezona za Podravku 2 Lino. Zahvaljujem direktorici Palčić na posjeti i prigodnim završnim riječima.

Sezona je za nas bila duga i naporna. Iako nismo bili prvaci 2. lige, niti smo osvojili medalju na Državnom prvenstvu, svi koji prate ovu generaciju znaju da smo ipak odradili odličan posao i ostvarili uspjeh koji je za nas dragocjen. Iza njega vjerujte stoji puno uloženog rada. Bili smo kako se kaže mala četa, ali odabrana, a ja bih dodala i hrabra.

Kako se rastajemo ja im želim da se dobro odmore, napune baterije za nove izazove i uspjehe sljedeće sezone. Reprezentativkama za koje još uvijek nema odmora želim da ih zaobiđu ozljede i da budu važan kotačić u svojim reprezentacijama te da ostvare najbolji rezultat koji mogu. Igračicama koje nastavljaju igranje u drugim klubovima također želim zdravlja i puno igračkog uspjeha, a onima koje prestaju s aktivnim bavljenjem rukometom mogu samo reći da mi je žao i da im želim uspjeha u onome što su odabrale. Moje oko i uho uvijek će vas sve pratiti.

Svim roditeljima koji su nam bili podrška zahvaljujem na tome.

Meni kao treneru najveća je zahvala pismo koje su mi poklonile i to NAPISANO RUKOM. Bit će uramljeno i ,i smjestit će se pored ostalih podsjetnika na sve moje bivše generacije. Znajte da ste ušle u odabrano društvo. (Izvještaj:Snježana Petika)