Podravka Vegeta na utakmici mlađi kadetkinja u Umagu // Foto Ivo Čičin-MašanskerU Umagu se od 14. do 16. svibnja 2015. igra završnica Hrvatskoga kupa. Podravka Vegeta stigla je u Umag u srijedu predvečer i odgledala polufinalnu utakmicu Podravkinih mlađih kadetkinja, što se igrala u dvorani Osnovne škole Marije i Line, gdje će se igrati i završnica Kupa.

Podravka Vegeta prošle godine nije osvojila Kup, ali ga želi, poput prvenstva, vratiti u Koprivnicu, tj. osvojiti kako se to kolokvijalno kaže, obje kante.

Uz utakmice u UMagu se održava i seminar trenera koji je obavezan radi dobivanja licence za rad. Tako će na seminaru biti i svi Podravkini treneri i trenerice.

U četvrtak 14. svibnja igra se polufinale Kupa. U prvoj utakmici u 17 sati sastaju se Podravka Vegeta i Umag. Suci utakmice bit će Dalibor Jurinović (Zadar) i Marko Mrvica (Biograd), a nadzornik HRS-a je Dragutin Modesto (Kanfanar).
U drugom polufinalu u 19 sati igraju Lokomotiva – Zamet. Suci ove utakmice bit će Ivica Glavinić i Mile Veraja (oba Metković). Nadzornik HRS-a je Vladimir Sokol (Varaždin).

U petak 15. svibnja u 15 sati igra se utakmica za 3. mjesto (poražene ekipe iz polufinala). Za tu utakmicu određeni su suci Davor i Zoran Lončar iz Varaždina, a nadzornik HRS-a bit će Tihomir Kasunić (Karlovac).

Finalna utakmica na rasporedu je u subotu 16. svibnja s početkom u 18,15 sati. Sudit će Dalibor Jurinović (Zadar) i Marko Mrvica (Biograd), a nadzornik HRS-a bit će Boris Čačić (Zagreb).

VIDI JOŠ:

http://www.koprivnica.net/sport/RK-Podravka/28191-podravka-vegeta-u-umagu-ide-po-20-naslov-u-kupu-hrvatske