Podravka - Senia // Foto www.hrs.hrU 3. kolu A skupine na Završnici Prvenstva Hrvatske za mlađe kaadetkinje (rođene 2004. i mlađe) djevojčice Podravke izgubile su susret s mladim Senjankama: Podravka – Senia 18:20 (8:11), pa imaju 4 boda kao i Zamet i Senia. Maetković ima 2 boda, Sisak je bez bodova.

Ostali rezultati A skupine: Sisak – Metković 11:15 (6:9), Zamet – Sisak 16:14 (9:9). u 15,45 igraju Podraavka i Metković, a u srijedu Senia – Sisak i Metković – Zamet.

Podravka – Senia (Sinj) 18:20 (8:11)

PODRAVKA: Sremec, Galinevc, Lukša; Međurečan, Jaguštin, Halavuk, Dedi 1, Đuranek, Smolak, Hrupec, Stručić 5, Balaško 1, Perić 2, Megerle 4, Strugar 5, Sever. TRENERICA: Đurđica Zečević

Izvještaj www.hwrs.hr – Lara Perić odmah na početku krade loptu i realizira prvi napad za prednosti Podravke. Nikolina Pleša, uz glasnu podršku s tribina, zabija za izjednačenje. Po isteku druge minute pala su već četiri gola, a obje ekipe pokušavaju nametnuti svoj ritam suparnicama. Iako su Senjanke uglavnom lovile priključak, u nekoliko minuta u nastavku ostvaruju seriju golova za prednost 4:7, koju zadržavaju do kraja prvog poluvremena i na odmor odlaze s +3 (8:11).

Drugo poluvrijeme golovima otvaraju igračice Nikolina Pleše za Senjanke i Ema Balaško za Podravku. Drugi dio susreta obilježile su sjajne akcije na obje strane terena, a nakon novih izjednačenja, pobjedu odnosi Senia rezultatom 18:20. Najefikasnija iz redova pobjednica bila je sjajna Nikolina Pleša sa sedam pogodaka, a iz redova Podravke Ema Stručić i Lana Strugar, svaka pet upisanih golova.