Lara Perić u skoku // Foto www.hrs.hrMlađe kadetkinje Podravke pobijedile su sastav Metkovića sa 17:10 (9:6) i čekaju kako će odigrati Senia – Sisak i Metković – Zamet. Podravka ima 6 bodova, Senia i Zamet po 4.

Podravka – Metković 17:10 (9:6)

PODRAVKA: Sremec, Galinec, Lukša; Međurešan, Jagustin, Halavuk 1, Đuranek 2, Smolak, Hrupec 1, Stručić 6, Blaško 1, Perić 4, Megerle, Strugar 2, Sever, TRENERICA: Đurđica Zečević.

Izvještaj www.hrs.hr – Podravka je opravdala ulogu favorita i stigla do pobjede nad Metkovićem. Sada čeka rasplet u svojoj skupini za konačnu poziciju, budući da tri kluba mogu izboriti izravan plasman u četvrtfinale. Od početka Podravka je bolje igrala i na krilima Eme Stručić stigle do vodstva 5:2. Metković je sustigao na 5:4, ali Podravka se ponovo odvaja i završava poluvrijeme s +3.

Sa četiri gola u seriji u drugom poluvremenu Podravka je definitivno slomila otpor Metkovića i na kraju visoko slavila. Stručić je bila najbolji strijelac Podravke sa šest golova, dok su po tri za Metković upisale Ana Tolić i Marija Anković.