Podravka - Vranjic

”Utakmice skupine D, u kojoj su snage odmjerile rukometašice Podravke i Petason Vranjica, donijela je svojevrsni derbi: Podravka – Petason Vranjic 13:15 (6:5). Prvo poluvrijeme donijelo je odličnu igru s čvrstim obranama. U utakmicu bolje su krenule prošlogodišnje prvakinje, Vranjic, povele su 3:0, a tek je nakon osam minuta Podravka ubacila u višu brzinu da bi preko Patricije Firšt poravnala na 4:4.

Nastavilo se u egalu igrati do kraja poluvremena, a da se na odmor ipak ne otiđe pri poravnatom rezultatu pobrinula se Lara Perić koja zabija za 6:5 Podravke. Prvih deset minuta nastavka igralo se u istom tonu, a onda kao da je Petason Vranjic pojačao tempo, razbranila se Ana Mrkonjić te je poveo 10:11. U samoj završnici susreta Vranjic je golovima Ane Buljan otišao na dodatan plus i na kraju pobijedio s 15:13.

Petason Vranjic vodila je Ana Buljan s pet pogodaka, a kod Podravke najbolja bila je Patricia Firšt sa šest.” (Izvještaj HRS-a)

UTAKMICA D GRUPE ZAVRŠNICE PH ZA MLAĐE KADETKINJE

PODRAVKA – VRANJIC 13:15 (6:5)

PODRAVKA: Nemec, Jurić; Stručić 1, Galinec, Firšt 6, Perika, Zagrajski, Perić 1, Vuljak, Vrabelj, Domijan 3, Beljak 2, Strahija, Paleka, Košuta, Megerle. TRENER: Filip Turk.