Koka - Podravka // Foto HRSZa Podravku je prvenstvo djevojaka rođenih 2004. godine i kasnije završeno. U utakmici Završnice PH u borbi za 9. mjesto Koprivničanke su svladale varaždinsku Koku s 11:19 (3:7). Dva poraza u prednatjecanju u grupi odvojila su ih od borbe za bolji plasman.

IZVJEŠTAJ HRS-a:

S dobro postavljenim obranama krenule su u susret obje ekipe, pa je prve četiri minute na semaforu stajalo 0:0. Prvi pogodak stiže od Kokine Marte Đaković, ali nakon toga Podravka pojačava i uspijeva preko Lane Strugar stvoriti +3, a na odmor se otišlo pri 7:3. Podravka je suvereno vladala terenom i u drugom poluvremenu te zasluženo osvojila deveto mjesto pobjedom od 19:11. Dora Car s pet i Laura Vukešin sa četiri pogotka bile su najbolje kod Koke, a u slavljeničkoj ekipi najbolje su bile Ema Đuranek sa šest i Nika Dedi s četiri zgoditka.

UTAKMICA ZA 9. MJESTO NA ZAVRŠNICI PRVENSTVA HRVATSKE ZA DJEVOJKE ROĐENE 2004. I KASNIJE

KOKA – PODRAVKA 11:19 (3:7)

UMAG – Sportska dvorana Osnovne škole Marija i Lina.

KOKA: Bucina, Megloba, Tuđan; Bencek, Pintarić, Vukešin 4, Đaković 1, Sabati Dilger-Pintarić, Car 5, Markulinčić, Hleb 1, Smiljan, Siročić, Mijatović, Dukić. STRUČNI STOŽER: Janja Štimac, Radojica Matijašević, Barbara Karlovčec.

PODRAVKA: Sremec, Skrbinšek, Galinec; Međurečan, Jagustin 2, Halavuk, Dedi 4, Đuranek 6, Smolak, Hrupec, Švenda 1, Balaško, Valent, Strugar 3, Sever 3, Kovač. TRENERICA: Đurđica Zečević.

KONAČNI PLASMAN OD 9. DO 16. MJESTA

9. Podravka

10. Koka

11. Bjelovar

12. Lokomotiva

13. Liburnija

14. Ivanić

15. Buje

16. Hoteli Makarska