Podravka - Bjelovar // Foto HRSZadnju utakmicu na ovogodišnjoj Završnici Prvenstva Hrvatske za djevojke rođene 2004. godine i mlađe Podravka će igrati u subotu u 11,15 sati s varaždinskom Kokom. Bit će to susret za konačni plaasman na 9/10. mjesto. Podravka je pobijedila Bjelovar s 21:12 (11:6), a Koka Lokomotivu s 26:25.

IZVJEŠTAJ HRS-a:

Osim početnog vodstva Bjelovar nije ozbiljnije uspio zaprijetiti Podravki koja je pobijedila bez većih problema i osigurala utakmicu za 9. mjesto protiv Koke. Već na poluvremenu mlade su Podravke vodile s pet razlike, a u nastavku vodstvo su i povećale na visokih +8. Treneri su u posljednjih pet minuta priliku dali svim igračicama. Rezultat za Podravku nije patio pa su uvjerljivo slavile. Najraspucanija kod Podravke je bila Ema Đuranek sa sedam postignutih pogodaka. Leona Kržak predvodila je Bjelovar s pet.

UTAKMICA ZA PLASMAN OD 9. DO 12. MJESTA NA ZAVRŠNICI PRVENSTVA HRVATSKE ZA DJEVOJKE ROĐENE 2004. I MLAĐE

PODRAVKA – ŽRK BJELOVAR 21:12 (11:6)

UMAG – Sportska dvorana Osnovne škole Marija i Lina.

PODRAVKA: Sremec, Skrbinšek, Galinec; Međurečan 1, Jagustin, Halavuk, Dedei 5, Đuranek 7, Smolak, Hrupec 1, Švenda 1, Balaško 1, Valent, Strugar 2, Sever 3, Kovač. TRENERICA: Đurđica Zečević.

ŽRK BJELOVAR: N. Čermak, Biškup; Kravaica 2, Megerle 3, Žizmaija, Široki, Kržak 6, Crkvenac, Zlomislić 1, Vinković 1, Habijanec, Đurakija, P. Čermak, Jaušić, Bartulović, Gale. STRUČNI STOŽER: Dean Kržak, Dalibor Ostrman, Dario Obran.