Trogirka -  Podravka // Foto Filip TurkU utakmici 3. kola B grupe Završnice Prvenstva Hrvatske za djevojke rođene 2004. godine i kasnije 1. HRLD, što se igra u Umagu, Podravkina ekipa izgubila je od Trogirke 11:17 (4:9) i tako ispala iz mogućnosti plasmana od 1. do 8. mjesta. Sutra, u petak, razigravat će za plasman od 9. do 16. mjesta. Prva utakmica je u 9,30 sa četvrtoplasiranom ekipom A grupe, što je Liburnija.

Trogirka -  Podravka // Foto Filip TurkIZVJEŠTAJ HRS-a: Rukometašice Trogirke prošle su u četvrtzavršnicu s drugog mjesta u skupini B. Pobjedom nad Podravkom upisale su nova dva boda. Od početka susreta su vodile i to nisu ispuštale. Nosila ih je raspoložena Tija Cvijić koja je sama postigla većinu pogodaka. Podravka je u drugom poluvremenu zaprijetila u posljednjih 10 minuta kada je stigna na dva pogotka zaostatka, ali više od toga nije uspjela. Trogirka je na kraju uvjerljivo slavila sa čak osam pogodaka Cvijić. Nika Dedi postigla je za Podravku pet pogodaka.

Trogirka -  Podravka // Foto Filip TurkUTAKMICA 3. KOLA B GRUPE ZAVRŠNICE PRVENSTVA HRVATSKE ZA DJEVOJKE ROĐENE 2004. GODINE I KASNIJE

PODRAVKA – TROGIRKA 11:17 (4:9)

UMAG – Sportska dvorana Osnovne škole Marija i Lina.

PODRAVKA: Sremec, Skrbinšek, Galinec; Međurečan, Jagustin, Halavuk 1 Dedi 5, Đuranek 1, Smolak, Hrupec, Švenda, Balaško, Valent, Strugar 1, Sever 3, Kovač. TRENERICA: Đurđica Zečević.

TROGIRKA: Šoda, Žarković, Čaleta 2, Cvijić 8, Gašpić 4, Vranjić, Piteša 3, Šoda, Jadrić, Sunara, Tomić, Šago, Mamut, Belas, Katić, Muhar, Civadelić. STRUČNI STOŽER: Mirjana Runtić, Ivan Perkušić.