Sve Podravkine djevojčice 2002. godište, službena slikaOd četvrtka 21. travnja do nedjelje 24. travnja u Umagu će se igrati Završnica 1. hrvatske rukometne lige djevojčica rođenih 2002. godine i mlađih. Među 16 ekipa je i Podravka svrstana u D grupu predntajecanja zajedno s Hotelima Makarska, Murvicom i Umagom.

U A grupi su Sesvete, Darda, Trogirka, Karlovac, u B Zamet, Sinj, Lonia, KTC i u C grupi Vranjic, Garešnica, Lokomotiva, Moslavac.

Utakmice s igraju 2×15 minuta, odmor u poluvremenu je pet minuta, a isključenje je minutu. Igra se u dvoranama Stella Maris i osnovne škole Marija i Lina.

Trener Goran Rihtarić ima na raspolaganju 16 igračica. To su golmanice Petra Behin, Magdalena Lončarić i Marsela Nemec te igračice u polju Patricia Firšt, Ivana Perika, Mia Zagrajski, Hannah Vuljak, Lora Ružić, Lana Vrabelj, Leonarda Sermek, Vita Domijan, Josipa Kusak, Rita Rea Pavić, Nika Strahija, Karla Paleka i Ivana Košuta. Službeni predstavnik ekipe je Đurđica Zečević.

U četvrtak 21. travnja Podravkine djevojčice igraju jednu utakmicu: u 16,30 s Umagom. U petak prije podne u 11 sati sastaju se s Hotelima Makarska, a poslije podne u 19,15 s Murvicom. U subotu i nedjelju razigrava se za plasman.