Zamet - Podravka // Foto HRSU četvrtfinalnoj utakmici za plasman od 1. do 8. mjesta na Završnici prvenstva Hrvatske za mlađe kadetkinje u Umagu Zamet je pobijedio kadetkinje Podravke s 20:17 (12:7). Zamet je ušao u polufinale, a danas, u srijedu, u 18 sati Podravka za plasman od 5. do 8. mjesta igra s poraženom ekipom iz susreta Multinorm – Vranjic. Pobjeda donosi utakmicu za 5. mjesto u četvrtak u 11 sati u dvorani Marija i Lina, a poraz utakmicu za 7. mjesto također u 11 sati, ali u dvorani Stella Maris.

IZVJEŠTAJ HRS-a

http://hrs.hr/2017/05/10/zavrsnica-prvenstva-hrvatske-za-djevojke-rodene-2002-i-mlade-3-dan/

– Zanimljiv četvrtfinalni susret odigrale su ekipe Zameta i Podravke. Zamet je bio u stalnoj rezultatskoj prednosti, no Podravka je pritiskala i sustizala rezultat. Nakon 6:5 Zamet je zabio pet pogodaka u nizu i odlijepio se na +6. Do kraja su mlade Podravke uspjele smanjiti samo na pet, ali u nastavku su već opasno zaprijetile Zametu. Dva puta su smanjile na minus dva i imale šansu doći na samo pogodak zaostatka, ali nisu je iskoristile. Zamet se ponovo odvojio na pet razlike u 35. minuti i riješio pitanje pobjednika. Sara Krizmanić kod Zameta zabila je šest pogodaka, a isto toliko postigla je za Podravku Vita Domijan.

1/4 FINALNA UTAKMICA ZAVRŠNICE PH ZA MLAĐE KADETKINJE ZA PLASMAN OD 1. DO 8. MJESTA

ZAMET – PODRAVKA 20:17 (12:7)

UMAG – Sportska dvorana OŠ Marija i Lina.

ZAMET: Jurišević, Vukelić, Možetić; Tipura, Hodžić 5, Blažić, Nikolić, Polić 3, Pleše 3, Pršo, Sabalić, Krizmanić 6, Milošević, Babić 2, Pešut, Krivičić 1. STRUČNI STOŽER: Robert Lukić, Edo Šmit.

PODRAVKA: Lončarić, Jurić, Nemec; Firšt 5, Perika, Zagrajski, Vuljak 1, Ružić, Vrabelj 1, Domijan 6, Kusak 1, Pavić 2, Strahija 1, Paleka, Košuta. STRUČNI STOŽER: Filip Turk, Goran Trajkovski.