PODRAVKA 3 588x392Sezona 2016/17. bliži se kraju, preostale su završnica prvenstva za mlađe kategorije i završnica Hrvatskoga kupa za seniorke. Mlađe kategorije rukometašica od danas (ponedjeljak) do 11. svibnja (četvrtak) na Festivalu rukometa u Umagu igrat će utakmice Završnica prvenstva Hrvatske. Nastupaju i mlade rukometašice Podravke, 2002. godište, i u prednatjecanju nalaze se u grupi A uz ekipe Sinja, Umaga i Liburnija Opatije.

Prvu utakmicu Podravka igra danas u 17,30 sati s Liburnija Opatijom u dvorani Stella Maris. U utorak će igrati dvije utakmice prednatjecanja. U 10 sati sa Sinjom, u 17 sati s Umagom. nakon toga u srijedu slijedi razigravanje za plasman, a finalne utakmice su u četvrtak.

Pod vodstvom trenera Filipa Turka i službenog predstavnika Gorana Trajkovskog Umagu nastupaju golmanice Magdalena Lončarić, Lea Jurić i Marsela Nemec te igračice Patricia Firšt, Ivana Perika, Mia Zagrajski, Hannah Vuljak, Lora Ružić, Lana Vrabelj, Leonarda Sermek, Vita Domijan, Josipa Kusak, Rita Rea Pavić, Nika Strahija, Karla Paleka i Ivana Košuta.

Na prvenstvu sudjeluje 16 ekipa svrstanih u četiri prednatjecateljske grupe. Ostale grupe: B Zamet, Trogirka, Đakovo, Garešnica; C Sesvete, Split 2010, Radnik, Multinorm; D Vranjic, Lokomotiva, Lonia, Murvica.