Teška i borbena utakmica s rumunjskom Valceom dala je za posljedicu i tešku ozljedu naše vanjske i vrlo važne obrambene igračice Selene Milošević. Dogodilo se ono čega smo se najviše pribojavali, a što je danas i službeno potvrđeno. Seleni su stradali križni ligamenti zbog čega njezina igračka sezona nažalost završava. Uskoro slijedi  operacija, a nakon toga i rehabilitacija te vjerujemo u njezin brzi oporavak i povratak na rukometne terene.

Nažalost vijesti nisu dobre. Selena Milošević teško se ozlijedila u utakmici s rumunjskom Valceom. U pitanju su križni ligamenti i njezina je sezona gotova. Znamo dobro što nam Selena znači svojom kvalitetom i odnosom prema rukometu. Jedino što sam siguran je da će se vratiti iduće godine i da će biti ona ista Selena. Želim joj brz oporavak jer vrlo ubrzo slijedi operacija, a nakon toga i rehabilitacija – potvrdio je trener Saračević.

Ekipa mora nastaviti kroz europske izazove i hrvatsko prvenstvo bez vrlo važne karike u obrani, a ostaje žal zbog ovog nemilog događaja koji je uzdrmao redove Podravka Vegete.

Ozljede su sastavni dio sporta, a posebno u ovom specifičnom vremenu koje je obilježio koronavirus. Nažalost bojim se da je na Seleni ostavilo traga i 35 dana samoizolacije. To se događa i drugim ekipama i iz te kože ne možemo, a ja mogu samo reći da ima i ostalih igračica i da će morati preuzeti odgovornost. Moramo se složiti, a netko će vjerujem i iskoristiti tu šansu – zaključio je trener. 

Drži se Sele, ekipa je uz tebe i nastavlja se boriti dalje onako kako ste to dosad činile zajedno. U nastavku i mala fotogalerija i pregled Seleninih utakmica gdje najbolje možete vidjeti njezinu snagu i borbenost te zašto će neizmjerno nedostajati ekipi na terenu.

Foto: Ivan Brkić