U iščekivanju smo sutrašnjeg izvlačenja skupina Lige prvakinja za sezonu 2024./2025. Kao što već znamo ovogodišnje ekipe u najelitnijem europskom natjecanju, Ligi prvakinja jesu: Team Esbjerg, Nykøbing, Odense, Metz, Brest, Ludwigsburg, FTC, Gyor, Budućnost, Vipers, Storhamar, Bukurešt, Gloria, Rapid Bukurešt, Krim Mercator i Podravka Vegeta. S obzirom na broj timova iz iste države EHF je prilagodio izvlačenje na način da će u prvom i drugom bubnju biti po četiri tima, u trećem šest, a u četvrtom samo dva tima.

EHF Champions League Women 2024/25 group phase

POT 1

HUN – FTC-Rail Cargo Hungaria

NOR – Vipers Kristiansand

DEN – Team Esbjerg

FRA – Metz Handball

POT 2

ROU – CSM București

GER – HB Ludwigsburg

SLO – Krim Mercator Ljubljana

MNE – Buducnost BEMAX

POT 3

CRO – RK Podravka Vegeta

HUN – Györi Audi ETO KC

NOR – Storhamar Handball Elite

DEN – Nykøbing Falster Håndboldklub

FRA – Brest Bretagne Handball

ROU – CS Rapid București

POT 4

DEN – Odense Håndbold

ROU – CS Gloria 2018 BN

Pravilo da dva tima iz iste države ne mogu igrati u istoj grupi za vrijeme grupne faze također je prilagođeno jer Danska i Rumunjska imaju po tri predstavnika pa će timovi iz 4. bubnja igrati u istoj grupi s jednim timom iz iste države, ali ni u kom slučaju s oba. U grupnoj fazi igrat će se 14 kola, a prva dva tima iz svake skupine idu izravno u četvrtfinale dok treći, četvrti, peti i šesti tim idu u razigravanje. Dva posljednja tima u svakoj skupini ispadaju iz natjecanja.

Početak grupne faze je planiran 7. ili 8.rujna 2024., a posljednje kolo igrat će se 22. ili 23. veljače 2025. Izvlačenje će se održati u četvrtak 27.lipnja u 17.30 po srednjoeuropskom vremenu.
Važno je reći i da se Podravka Vegeta nalazi u POTU 3 s ekipama Gyori Audi ETO KC, Storhamar Handball Elite, Nykobing Falster Handboldklub, Brest Bretagne Handball i CS Rapid Bucuresti.
Ždrijeb možete pratiti na EHF TV-u, YouTube kanalu Home of handball i na Arena sport 1.

Jedan od linkova za praćenje ždrijeba donosimo u nastavku: