Podravka 2 Lino na nedavno održanoj Završnici Prvenstva Hrvatske za djevojčice rođene 2002. i mlađe osvojio je drugo mjesto. Uz četiri pobjede, jedan poraz i jedan neriješeni rezultat mlade rukometašice osvojile su drugo mjesto u grupi „A“ i za protivnika u polufinalu dobile prvaka grupe „B“ -ŽRK SPLIT 2010. U finalu su igrale protiv starije i iskusnije ekipe Sesveta koja je, u konačnici, i bila bolja. No naše cure su postigle velik uspjeh osvajanjem drugog mjesta.

Dvije igračice Podravke 2 Lino, Tena Megerle i Ema Stručić izabrane su u najbolju sedmorku prvenstva.  Razgovor s Tenom možete pročitati klikom na link: https://rk-podravka.hr/tena-megerle-jedna-od-najboljih-vanjskih-igracica-zavrsnice-prvenstva-hrvatske/

Šesnaestogodišnja Ema Stučić rukometom se bavi već devet godina, a posljednje tri sezone članica je RK Podravke. Inače je Križevaca, a tamo je i napravila svoje prve rukometne korake. U Koprivnici pohađa Gimnaziju Fran Galović, a u slobodno vrijeme sluša ex-yu bendove, čita i šeće psa.

Rukomet sam počela trenirati na nagovor roditelja koji su smatrali da imam previše energije i da sam zaigrana. Sport sam brzo zavoljela zbog dinamične igre, kontaktne prirode i napetosti do koje dolazi u teškim situacijama i napetim utakmicama.

Ema igra u ekipi Podravka 2 Lino s kojom se natječe u 2. HRL Sjever i 1. HKRL.

Volim atmosferu koja je u Klubu. Utakmicama pristupamo maksimalno ozbiljno, no to ne znači da smo napete. Štoviše opuštene smo, zabavljamo se i uživamo u igri.

Kao što smo već spomenuli na nedavno održanoj Završnici PH za djevojčice rođene 2002. i mlađe Podravka Lino osvojila je srebrnu medalju. Valja napomenuti da gotovo sve cure u Podravki Lino su 2004. godište te su samim time igrale protiv dvije godine starijih i iskusnijih protivnica.

Nikako nam nije bilo lako. Sve cure protiv koji smo igrale bile su starije. Ipak samo jedna pobjeda i jedan remi pokazatelj je koliko smo ozbiljno pristupile turniru te da smo imale jaku želju za dobrim rezultatom i medaljom.

Podravka Lino u polufinalu izbacila je braniteljice naslova i favoritkinje ekipu Split 2010. Sesvete su u finalu bile bolje od naših cura, no srebrna medalja samo je pokazatelj da najbolje vrijeme za ovu ekipu tek dolazi. Ema je uz Tenu izabrana u najbolju sedmorku turnira.

Meni je osobno bio cilj odigrati najbolje što mogu. Nisam ganjala nikakve nagrade niti priznanja. Nama je kao ekipi cilj bila medalja, a to što sam izabrana u najbolju sedmorku turnira samo mi je poticaj za još bolji rad i motivacija za dalje.