Djevojčice u Čakovcu // Foto mobitelom Petra ZečevićTRENERI SURADNICI // Piše Đurđica Zečević

Prošli, prema natjecateljskom kalendaru slobodni vikend, iskorišten je za odigravanje zaostalog 4. kruga Rukometne lige Regije sjever za djevojčice B iz jesenskog djela u kojem je ekipa gostovala u Čakovcu, a za protivnice imala domaći Zrinski i KTC iz Križevaca. Da su nam to najveći rivali za vrh tablice znali smo i do sada, a potvrdilo se i na ovim utakmicama.

KTC – PODRAVKA 17:11 (6:4)

Podravka: Smolak, Jagustin, Strugar, Đuranek 6, Dedi 4, Švenda, Hrupec, Sremec, Sever, Žganjar, Kovač, Halavuk, Međurečan 1, Skrbinšek, Valent, Besedić.

Iako se radi o dobrom protivniku (dosad bez izgubljene utakmice), mislim da je naš poraz izražen prevelikom razlikom u odnosu na stvarne vrijednosti ekipa. Tijekom cijele utakmice kod većine igračica bila je vidljiva neobjašnjiva i nepotrebna nesigurnost, koja ih je sputavala da pokažu sve svoje mogućnosti, što je na kraju rezultiralo i porazom od šest golova razlike.

ZRINSKI – PODRAVKA 8:12 (2:4)

Podravka: Smolak , Jagusti, Strugar, Đuranek 1, Dedi 6, Švenda 1, Hrupec 1, Sremec, Sever 1, Žganjar, Kovač, Halavuk , Međurečan 1, Skrbinšek, Valent , Besedić.

U ovoj utakmici već smo bolje izgledale. Igra u obrani bila je puno kvalitetnija, a nakon nekih taktičkih korekcija u napadu, dobili smo na probojnosti i efikasnosti, što se i vidi iz broja igračica (7) upisanih u listu strijelaca.

Slijedeći redovni krug prema rasporedu igra se 19/20. ožujka u Đurđevcu, a igramo s TVIN-om i Đurđevcom.Djevojčice u Čakovcu // Foto mobitelom Petra Zečević