I drugi dan Završnice Prvenstva Hrvatske za mlađe kadetkinje 2004/2005. godišta mlade Podravkašice dominirale su u utakmicama sa Zametom i Brodom. 
U jutarnjim satima odigrana je utakmica protiv Zameta gdje su Podravkine kadetkinje uvjerljivo bile već na poluvremenu s visokih 16:4 i mirno privele utakmicu kraju. Uz puno lijepih akcija, brzih kontri i polukontri, prikazale su zavidno tehničko znanje, moderan i atraktivan rukomet te slavile protiv ekipe iz Rijeke 31:16.

Nakon ručka i malog odmora uslijedila je i druga utakmica, a ujedno i posljednja u skupini protiv Broda. Već na poluvremenu lijepa prednost za Podravku uz rezultat 17:11, ali radnu temperaturu postigle su naše curke u drugom dijelu kada su bez problema podigle svoju prednost do visokih 34:23.

Trenerica Đurđica Zečević svjesna je kako je pobjeda važna, ali prije svega traži od svojih igračica da budu u svojem najboljem izdanju i da igra kroz cijelo natjecanje bude na razini.

Vrlo je važno da naša ekipa ima i glasnu podršku s tribina jer su naše kadetkinje došli bodriti roditelji i uža obitelj, a to je uz ono što imaju u sebi onaj dodatan adut koji ih vodi kroz utakmice.

Sutra u prijepodnevnim satima će naše cure biti slobodne, a u 10.00 sati je na rasporedu utakmica između Senie i Opatija Liburnije. Pobjednik iz te utakmice bit će protivnik Podravke u četvrtfinalu koje je na rasporedu u 15.30 sati.

Curama, trenerici Đurđici Zečević i službenom predstavniku Antoniu Pranjiću čestitke na dosadašnjim pobjedama i neka hrabro i ustrajno nastave i dalje!