S lijeva: Zlatica Rušak, Žana Čović, Neven Hrupec i Andrea Čović  // Foto Ivo Čičin-MašanskerRK Podravka održala je u utorak konferenciju za novinstvo sa ciljem upoznavanja novinara o pripremama za utakmicu 2. kola B grupe Lige prvakinja Podravka Vegeta – Krim Mercator, što se igra u nedjelju 21. listopada u 17,30 sati u gimnazijskoj sportskoj dvorani u Koprivnici. Nakon presice krenula je marketinška aktivnost oko utakmice.

Evo najvažnijih naznaka o onome što očekuje posjetitelje, koji su i ovom prigodom pozvani da dođu u što većem broju. O sportskim pripremama i mišljenjima o prošloj (Györ) i predstojećoj (Krim Mercator) utakmici obajvljivat ćemo detalje ovoga tjedna. Na presici u utorak sudjelovali su trener prof. Neven Hrupec, igračice Andrea Čović i Žana Čović te zamjenica tajnice Zlatica Rušak. Zbog privremene odsutnosti direktorice Božice Palčić, zamjenjuje ju dosadašnja tajnica, a sada zamjenica direktorice Ljerka Vresk.

TREBA IMATI (BESPLATNA JE) ULAZNICU

Treba imati ulaznicu, jer se njom otvaraju mogućnosti malog čašćenja. Naime, na prostoru ispred dvorane bit će postavljen Podravkin šator-balon, a u šatoru se u poluvremenu i nakon utakmice može pojesti hot-dog i popiti Podravkin ledenog čaja u čaši: jedna ulaznica = jedan hot-dog i čaša ledenog čaja. U poluvremenu i nakon utakmice u vrijeme konzumacije gledatelje će zabavljati tamburaški sastav.

Ulaznice se od četvrtka 18. listopada mogu podići u kluskim prostorijama u gimnazijskoj sportskoj dvorani, na recepciji tvrtke Podravka i u hotelu Podravina, sve u Koprivnici.

TKO PRVI, NJEGOVA MAJICA

Vrijedno je i požuriti na utakmicu, jer prvih će 50 navijača uz ulaznicu dobiti i Podravkinu navijačku majicu, dok će na ulazu u dvoranu maskote Lino i Kviki dijeliti djeci Podravkine grickalice (Kviki štapiće, Kviki perece i Lino Pillows).

Kao što je uobičajeno, prije početka utakmice na teren s rukometašicama izlaze djevojčice iz rukometne škole RK Podravka Vegete obučene u Lino majice.

Za vrijeme time outa slijedi iznenađenje za (neke) gledatelje, dok će u poluvremenu utakmice navijače u dvorani zabavljati koprivnička plesna skupina Ritam.

Neven Hrupec: Pohvala navijačima // Foto ivo Čičin-MašanskerU petak, 19. listopada između 9,30 i 10,30 sati rukometašice će u Podravki ispred restorana društvene prehrane podijeliti 100 ulaznica za zaposlenike Podravke.

POHVALA NAVIJAČIMA

Uz ovo moramo istaknuti da je trener Neven Hrupec u ime kluba uputio javnu zahvalu navijačima koji su došli na utakmicu u Györ i bili ravnopravni u navijanju s domaćim navijačima, a bez i jednog spornog detalja u ponašanju, koje je bilo veselo, sportsko i u trenucima kad se gubilo. Bilo bi lijepo kad bi takav ambijent bio i u nedjelju.

Ima još jedna novost: prvi puta rukometašice Podravke Vegete provest će uoči utakmice od subote u izolaciji izvan Koprivnice.

Utakmicu prenose HTV 2 i Hrvatski radio.